Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είναι οριστικό: ο τελικός του Survivor στην Τουρκία

Είναι οριστικό: ο τελικός του Survivor στην Τουρκία

Μία απόφαση που… αποτυπώνει τη σχέση της τούρκικης εταιρείας παραγωγής με τον ΣΚΑΪ και… προμηνύει το μέλλον της σχέσης τους.

Η απόφαση είναι οριστική και ο τελικός του Survivor δεν θα γίνει στην Ελλάδα, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Μπόντρουμ.

Ο κύριος λόγος είναι… οικονομικός αφού η Acun Medya θέλει να κάνει οικονομία όπως και όπου μπορεί με αποτέλεσμα όμως να ενισχύονται τα σενάρια που θέλουν τέλος στη συνεργασία με το κανάλι του Φαλήρου.

Η απόφαση λήφθηκε από την τούρκικη εταιρεία που την ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ αφού με αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιήσει το ίδιο μέρος στην τούρκικη πόλη για να πραγματοποιήσει και τους δύο τελικούς, της Ελλάδας που θα γίνει αυτή την Κυριακή και της Τουρκίας που είναι προγραμματισμένο να γίνει δύο μέρες μετά, δηλαδή την Τρίτη.

Όπως είναι λογικό σε αυτή την απόφαση της Acun Medya έχουν αντιδράσει και διαγωνιζόμενοι αλλά και συγγενείς τους που πρέπει να ταξιδέψουν στην Τουρκία για να είναι παρόντες στον τελικό, ενώ δικαιολογημένα κρίνεται πως… απαξιώνονται κι οι έλληνες τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης αφού πολλοί από αυτούς ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις