Τρίτη, 7 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έκλεισε η Ελένη Φουρέιρα – Έπεσαν οι υπογραφές

Φουρέιρα La Banda

Είναι οριστικό και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση αφού οι δύο πλευρές μετά από αρκετές επαφές κατέληξαν σε συμφωνία.

Μετά λοιπόν την πετυχημένη πορεία της στο φεστιβάλ της Eurovision η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να βάλει… fuego και με την καινούργια τηλεοπτική της παρουσία.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει μέσα από το Newsit την επόμενη σεζόν το EPSILON θα βγάλει ένα καινούργιο για τη χώρα μας talent show, το «La Banda» και στο οποίο αναζητείται το καλύτερο μουσικό συγκρότημα που θα δημιουργηθεί από διαγωνιζόμενους. Στην κριτική επιτροπή του πετυχημένου αυτού talent show θα είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης και από χθες, επίσημα πλέον αφού έπεσαν οι υπογραφές και η Ελένη Φουρέιρα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να «κλείσει» η συμφωνία και με το τρίτο μέλος της επιτροπής αφού σύντομα οι τρεις τους θα πρέπει να πιάσουν… καρέκλα μπροστά από τις κάμερες και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Το «La Banda» είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα στις αρχές Οκτωβρίου με παρουσιάστρια την Άννα Μαρία Βέλλη και θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα στο καινούργιο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις