Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εξώδικο του Acun στον ΑNT1 –Survivor εναντίον Nomads

Εξώδικο του Acun στον ΑNT1 –Survivor εναντίον Nomads

Σε εμπόλεμη ζώνη το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο λόγω ριάλιτι επιβίωσης. Εδώ και πολύ καιρό -από πέρυσι που το Nomads ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1- υπήρχε έντονη φημολογία ότι η τούρκικη εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» του Acun Iliacali, που έχει τα δικαιώματα του Survivor για τη χώρα μας σκόπευε να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού του Αμαρουσίου για… κλόπι-ράιτ. Κάτι που δεν έγινε πέρυσι φαίνεται λοιπόν ότι γίνεται τώρα.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο λόγω της… κατρακύλας που σημειώνει ο φετινός κύκλος του Nomads κάποιοι από το σταθμό του Αμαρουσίου αποφάσισαν να… ενδυναμώσουν (?!?) το ριάλιτί τους χρησιμοποιώντας διαγωνιζόμενους που είχαν πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Αποτέλεσμα; Οι τούρκοι της εταιρείας παραγωγής έγιναν περισσότερο… τούρκοι από τα νεύρα τους και έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλαν εξώδικο στον ΑΝΤ1 αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το Nomads είναι αντιγραφή του Survivor και ότι κακώς χρησιμοποιούν πρώην παίκτες του δικού τους ριάλιτι.

Από την άλλη κύκλοι από τον ΑΝΤ1 υποστηρίζουν πως οι πρώην Survivors και σύντομα Νομάδες δεν δεσμεύονται πλέον με συμβόλαιο με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής αλλά και ότι το Nomads δεν είναι δημιούργημά τους αλλά παίζεται διεθνώς. Ενώ λοιπόν ο ΑΝΤ1 με τις αποφάσεις του εμφανίστηκε «παραδομένος» στις επιλογές του ΣΚΑΪ σε σημείο να τις αντιγράφει ξαφνικά η τούρκικη εταιρεία παραγωγής αποδεικνύεται θορυβημένη για το αντίπαλο ριάλιτι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις