Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ελεονώρα Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα»

Ελεονώρα Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα»

Την επιστροφή της στο τηλεοπτικό τοπίο θα κάνει την επόμενη σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Αν και η συνεργασία «ψηνόταν» πριν από έναν χρόνο τελικά η παρουσιάστρια είχε δεσμευτεί από τον ΣΚΑΪ αλλά ξαφνικά στο κανάλι του Φαλήρου αποφάσισαν να μην συνεργαστούν με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές, ο ΣΚΑΪ και η Μελέτη, να έχουν καταλήξει στα δικαστήρια.

Ωστόσο έτσι προχώρησε η συνεργασία της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κάντζας ενώ όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr η Ελεονώρα θα αναλάβει την παρουσίαση βραδινής εκπομπής. Κι όταν λέω «βραδινή» το εννοώ, αφού όχι μόνο θα βγαίνει στον αέρα μετά τα μεσάνυχτα, αλλά αυτός θα είναι κι ο τίτλος της εκπομπής της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η καινούργια εκπομπή του ALPHA θα έχει τίτλο «Μετά τα μεσάνυχτα» και δύο φορές τη βδομάδα η Ελεονώρα θα έχει στο «σπιτικό» της, δηλαδή στο πλατό της εκπομπής της, κάποια πρόσωπα για να τα πουν όλα. Τα πρόσωπα αυτά δεν θα είναι μόνο από το χώρο του θεάματος αλλά θα πρέπει να έχουν διάθεση να τα πουν όλα «μετά τα μεσάνυχτα» που θα… επιτρέπει κι η ώρα να είναι πιο… άνετοι κι αποκαλυπτικοί. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο σχεδιασμός είναι σε κάθε εκπομπή απέναντι από την Ελεονώρα να βρίσκονται δύο με τρεις καλεσμένοι και να τα λένε όλα «Μετά τα μεσάνυχτα». Έτσι λοιπόν ενώ κάποιοι πίστευαν ότι η Μελέτη θα επιστρέψει με κάποια εκπομπή έρευνας, όπως για παράδειγμα το «Hashtag» που έκανε παλαιότερα, τελικά θα κάνει talk show.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο ALPHA αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη late night ζώνη του, καλύπτοντας την… τρούπα που έχει αφήσει η αποχώρηση του ΑΝΤ1 από τη συγκεκριμένη ζώνη, την οποία για να λέμε την αλήθεια το κανάλι του Αμαρουσίου δημιούργησε…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις