Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλλη Στάη: με τα μάτια στο MEGA

Έλλη Στάη: με τα μάτια στο MEGA

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με διπλό ρόλο, τόσο με την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων όσο και με μία εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή.

Αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρξει κάποιο καινούργιο τεχνικό πρόβλημα τότε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου η Έλλη Στάη, στις επτά το απόγευμα, θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του OPEN δίνοντας τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης βεβαίως βεβαίως.

Όσον αφορά την πολιτική εκπομπή ο σχεδιασμός των στελεχών του σταθμού είναι να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο χρόνο, κάπου τον Φεβρουάριο του 2019, που εκτιμάται ότι θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα στην πολιτική σκηνή. Για τίτλο της μάλιστα τόσο η δημοσιογράφος όσο και τα στελέχη του σταθμού θέλουν κάποιον… από τον πρότερο τηλεοπτικό βίο της. Όχι, δεν θα είναι «Με τα μάτια της Έλλης» αφού ο τίτλος αυτός… ανήκει στον ΑΝΤ1 αλλά τα μάτια της Έλλης έχουν επικεντρωθεί στον τίτλο της εκπομπής που παρουσίαζε στο MEGA, τον «Ελλήσποντο». Με δεδομένο κιόλας όλα αυτά που συμβαίνουν στο κανάλι της Μεσογείων θεωρείται ότι δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις στο να χρησιμοποιήσει τον τίτλο της εκπομπής που έκανε εκεί το 1996. Προς το παρόν εξετάζονται λοιπόν τυχόν… αντιδράσεις αλλά αν διαπιστωθεί και… σιγουρευτεί ότι δεν θα υπάρξουν δικαστικές διαμάχες για «πνευματική ιδιοκτησία» τότε το OPEN θα δώσει στους τηλεθεατές τη δυνατότητα να περάσουν ξανά από τον «Ελλήσποντο» της Έλλης Στάη μετά από είκοσι περίπου χρόνια…!

 

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις