Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ένας χρόνος χωρίς το MEGA

Ένας χρόνος χωρίς το MEGA

Πέρασε ένας χρόνος από τη μέρα που έπεσε μαύρο στον πρώτο ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό πανελλήνιας εμβέλειας που λειτούργησε στη χώρα μας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 28 Οκτωβρίου 2018, η DIGEA μετά την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης διέκοψε τη μετάδοση του MEGA και ο σταθμός της Μεσογείων σταμάτησε να εκπέμπει μετά από 29 περίπου χρόνια λειτουργίας.

Να θυμίσουμε ότι το MEGA παρέμενε «ζωντανό» επί σειρά μηνών από απλήρωτους εργαζομένους του που παρέμεναν ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση ανάμεσα στους μετόχους και τις πιστώτριες τράπεζες, κάτι που τελικά δεν έγινε…!

Σε λίγες μάλιστα ημέρες, στις αρχές του ερχόμενου μήνα είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός για τα περιουσιακά στοιχεία της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Ανάμεσά τους βρίσκεται το αρχείο του σταθμού αλλά και ο «θησαυρός», δηλαδή πολλές σειρές του MEGA που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και κατάφερναν, ακόμα και στις πολλοστές επαναλήψεις τους να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις. Δεν είναι τυχαίο που ακόμα και τον τελευταίο μήνα της «ζωής» του, τον Οκτώβριο του 2018, το κανάλι της Μεσογείων με τις επαναλήψεις σειρών από το «θησαυρό» του είχε βρεθεί στην πέμπτη θέση της κατάταξης! Λογικά λοιπόν εκτιμάται πως θα υπάρξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις