Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει αν και όταν…

Επιστρέφει αν και όταν…

Απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο αλλά όπως λέγεται ετοιμάζεται να επιστρέψει. Βέβαια παρά τα όσα γράφονται τίποτα δεν έχει κλείσει αφού η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 είναι ακόμα στον αέρα για να βγει… στον αέρα του σταθμού.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως γίνεται πολλή κουβέντα ότι μέσα στον Απρίλιο ο σταθμός του Αμαρουσίου θα βγάλει καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η παρουσιάστρια θα αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, αλλά η αλήθεια είναι… πολύ διαφορετική!

Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όντως έχουν γίνει επαφές με στελέχη του ΑΝΤ1 για εκπομπή με παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού. Η πρόταση που έχει γίνει στο σταθμό αφορά ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο με ποικίλα θέματα από ομορφιά, μαγειρική μέχρι συνεντεύξεις κλπ κλπ. Κι αν το μυαλό σας πηγαίνει σε εκπομπή στιλ «Dot» πολύ καλά κάνει αφού η εκπομπή θα είναι με την ίδια θεματολογία. Να θυμίσω δε πως πριν από χρόνια, όταν μία πλευρά από την εκπομπή «Joy» έφυγε από τον ΣΚΑΪ και πήγε στο MEGA την παρουσίασή της μέχρι… να κοπεί, ανέλαβε η Μπαλατσινού που στη συνέχεια έκανε στο κανάλι της Μεσογείων την «Jenny Jenny» και την επόμενη σεζόν πήγε στον ΑΝΤ1… όπου κόπηκε!

Τώρα όσον αφορά την καινούργια εκπομπή η πρόταση που έχει γίνει στον ΑΝΤ1 είναι να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα αλλά και πάλι η συμφωνία έχει… σκαλώσει στο οικονομικό σκέλος αφού δεν θα είναι παραγωγής του σταθμού αλλά «διαφημιστική συμφωνία» όπως λέγεται, όπως ακριβώς έχει γίνει και με την εκπομπή που θα παρουσιάσει στο κανάλι η Ζέτα Δούκα. Ενώ λοιπόν με τη Δούκα επήλθε συμφωνία ακόμα δεν έχει «κλείσει» η συνεργασία με την εταιρεία της Μπαλατσινού.

Οι τελικές αποφάσεις για το αν η Τζένη Μπαλατσινού επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες και εφόσον υπάρξει συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής για να «φιλοξενηθεί» στον αέρα του ΑΝΤ1 τότε η εκπομπή θα βγει στον αέρα τους επόμενους μήνες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις