Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Eurovision: Εκπνέει το τελεσίγραφο της ΕΡΤ – Στον αέρα ο Ελληνικός Τελικός

Eurovision: Εκπνέει το τελεσίγραφο της ΕΡΤ – Στον αέρα ο Ελληνικός Τελικός

Έως σήμερα οι τρεις δισκογραφικές (Panik, Spicy, Spider) που έχουν τα τραγούδια που έχουν εγκριθεί από την οργανωτική επιτροπή πρέπει να καταθέσουν υπογεγραμμένο το Ιδιωτικό Συμφωνητικό καθώς και την εγγυητική επιστολή των 20.000 ευρώ για να συμμετέχουν στον Ελληνικό Τελικό που όπως τους ανακοινώθηκε προγραμματίζεται να γίνει την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Ιδιωτικό Συμφωνητικό που στην αρχή της βδομάδας απέστειλε η ΕΡΤ στις τρεις δισκογραφικές εταιρείες «Ρητά συμφωνείται ότι η Εταιρεία, προκειμένου να συμμετέχει στον Ελληνικό Τελικό, αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκδώσει έως τις 15 Φεβρουαρίου 2018 εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης όλων ανεξαιρέτως των υποχρεώσεων που αναλαμβάνει με το παρόν, αναγνωρισμένου τραπεζικού ιδρύματος της ημεδαπής, ποσού είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000,00€), σύμφωνα με υπόδειγμα που προσαρτάται στο παρόν. Η μη προσκόμιση στην Ε.Ρ.Τ. της ως άνω εγγυητικής επιστολής έως την ορισθείσα ανωτέρω ημερομηνία, θα συνεπάγεται αυτόματα τον αποκλεισμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ από τον Ελληνικό Τελικό»!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έως αυτή την ώρα η μόνη εταιρεία που έχει καταθέσει είναι η PANIK. Από την άλλη, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, οι δύο άλλες δισκογραφικές, η SPICY και η SPIDER, έχουν ζητήσει ολιγοήμερη παράταση χρόνου αλλά κάποιοι στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής θεωρούν ότι πρέπει να ισχύσει το ίδιο για όλους και αφού η μία από τις τρεις εταιρείες είναι εντός χρονικού ορίου θα πρέπει να πράξουν κι οι άλλες το ίδιο…! Φαίνεται λοιπόν ότι στην ΕΡΤ μπορεί να περιμένουν και αύριο αλλά αν δεν υπάρξει εξέλιξη τις πρωινές ώρες που θα έχει εκπνεύσει το τελεσίγραφο που έχουν λάβει τότε ενδεχομένως να μην δοθεί νέα παράταση. Έτσι κι εφόσον δεν υπάρξει άλλη απόφαση από την ΕΡΤ δεν πρόκειται να γίνει Ελληνικός Τελικός αφού η μοναδική συμμετοχή που θα πληροί τους όρους θα είναι το τραγούδι «Όνειρό μου» με τη Γιάννα Τερζή. Πάντως, στην ΕΡΤ συνεχίζουν να προχωρούν την οργάνωση του Ελληνικού Τελικού ευελπιστώντας όπως φαίνεται ότι θα συμμετέχουν και οι άλλες δύο δισκογραφικές εταιρείες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις