Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ανακοίνωση – απάντηση στον Αλέξανδρο Ρήγα

Η ανακοίνωση – απάντηση στον Αλέξανδρο Ρήγα

Χαμός γίνεται από το πρωί μετά την ανάγνωση της επιστολής του Αλέξανδρου Ρήγα από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit.gr ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να μην βγάλει τελικά τη σειρά «Room Service…. Πλιζ» και έτσι ο σεναριογράφος και ηθοποιός απέστειλε σήμερα την επιστολή στην πρωινή εκπομπή αναφέροντας μεταξύ άλλων προβλήματα με την εταιρεία παραγωγής, τα οποία «οδήγησαν» σύμφωνα με όσα υποστηρίζει στην επιστολή, στο «κόψιμο» της σειράς από τον ΣΚΑΪ.

Γνωρίζοντας… αρκετά που έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες μεταξύ των τριών πλευρών (του δημιουργού, της εταιρείας παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού) μου προξένησαν τεράστια εντύπωση πολλά από όσα αναφέρονται στην επιστολή. Έτσι επικοινώνησα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας παραγωγής «Noire Productions» Άννα Λεμπέσηκαι την ενημέρωσα για όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Όπως μου είπε λοιπόν η κυρία Λεμπέση «μου κάνει εντύπωση πως αν και ο κύριος Ρήγας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, συνεχίζει τη μυθοπλασία. Η εταιρεία μας έχει εκπληρώσει όλες της τις υποχρεώσεις στον έπακρον. Δεν σκοπεύω όμως να ακολουθήσω την τακτική του αλλά τη νόμιμη διαδικασία και μάλιστα με αδιάσειστα στοιχεία. Ο κύριος Ρήγας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά στα σενάριά του.»

Στη συνέχεια της επικοινωνίας μας η εταιρεία παραγωγής απέστειλε μάλιστα ανακοίνωση απαντώντας επίσημα στα όσα ισχυρίστηκε ο Αλέξανδρος Ρήγας, αναφέροντας:

«Λυπούμαστε που ο κύριος Ρήγας, αντιλαμβανόμενος τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται, καταφεύγει για μια ακόμα φορά σε αυτό που πολύ καλά γνωρίζει: τη μυθοπλασία. Δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω, καθώς ήδη έχουμε δρομολογήσει τις νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αληθείας και της ζημίας που έχουμε υποστεί ή θα υποστούμε και στο μέλλον εξαιτίας του.»
Είναι σαφές λοιπόν ότι η απόφαση της εταιρείας παραγωγής είναι να κινηθεί νομικά εναντίον όσων υποστηρίζει μέσα από την επιστολή του ο Αλέξανδρος Ρήγας και μάλιστα όπως μου επισήμανε η Άννα Λεμπέση «με αδιάσειστα στοιχεία»!

Γρηγόρης Μελάς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις