Πέμπτη, 16 Μαΐ
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Δέσποινα Βανδή βάζει Χ

Η Δέσποινα Βανδή βάζει Χ

Πολλά έχουν ακουστεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί για το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν η Δέσποινα Βανδή.

Βέβαια δεν ήταν και τόσο… παράδοξο που φούντωσαν όλες αυτές οι φήμες γιατί, για να λέμε και των δημοσιευμάτων το δίκιο, καπνός… υπήρξε. Αλλά όπως φαίνεται τέλος καλό όλα καλά και η γνωστή τραγουδίστρια θα βάλει σύντομα το δικό της Χ στο τηλεοπτικό τοπίο και δεν βάζει X στη συνεργασία της με το OPEN.

Ενώ λοιπόν υπήρχε έντονη φημολογία ότι τα έχει σπάσει με τον τηλεοπτικό σταθμό και δεν θα παρουσιάσει το X FACTOR το οποίο… ετοιμάζουν από πέρυσι στο κανάλι της Παιανίας, τελικά θα είναι αυτή που θα καλησπερίσει τους τηλεθεατές στο πρώτο live… όταν θα γίνει….!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι… διαφωνίες, για να το θέσω κομψά, που είχε με τον τηλεοπτικό σταθμό ρυθμίστηκαν μετά από συναντήσεις που είχε με το νέο διευθυντή προγράμματος του σταθμού Νίκο Κάλη. Έτσι είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσει τα live του talent show που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν. Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω πως ναι μεν υπήρξε… καπνός για τις σχέσεις της Βανδή με το OPEN αλλά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το X FACTOR να βγαίνει από άλλο τηλεοπτικό κανάλι ήταν… ήταν… ήταν… να μην πω τι ήταν… αφού τα δικαιώματά του τα έχει το OPEN οπότε κάθε σενάριο «μετακόμισής» του σε άλλο κανάλι είναι… είναι… να μην πω τι είναι…!

Τώρα όσον αφορά το μέλλον του «My Greece» το σίγουρο είναι ότι δεν θα βγει στις αρχές της επόμενης σεζόν αφού πρέπει να κάνει γυρίσματα που δεν προλαβαίνει λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών της. Ε, αν ρυθμιστούν κάποια… θέματα και εκκρεμότητες με το κανάλι τότε θα συζητήσουν μπας και γυρίσουν κάποια επεισόδια ώστε να βγουν τον Απρίλιο του 2020!

Προς το παρόν η Δέσποινα Βανδή την επόμενη σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση των live του X FACTOR και στο κανάλι της Παιανίας ελπίζουν πως οι τηλεθεατές δεν θα του βάλουν… Χ… αλλά θα το παρακολουθήσουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις