Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει Rihanna (video)

Νατάσα Μποφίλιου

Μία διαφορετική εμφάνιση, μία ακόμα ξεχωριστή ερμηνεία. Αν και μας έχει χαρίσει πολύ αγαπημένα τραγούδια αποφάσισε να κάνει… έκπληξη, ερμηνεύοντας κι ένα πολύ γνωστό διεθνώς τραγούδι. Άλλωστε αυτή είναι μία από τις εκπλήξεις που θα κρύβονται μέσα στο «Μουσικό κουτί», την καινούργια μουσική εκπομπή της ΕΡΤ 1 που ξεκινά αύριο με οικοδεσπότες τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη. 

Η ιδέα της συγκεκριμένης εκπομπής της ΕΡΤ 1 ανήκει στον Νίκο Πορτοκάλογλου και στο Juke Box, που ήταν ο τίτλος της τελευταίας του μουσικής παράστασης. Σε αυτή λοιπόν οι καλεσμένοι δεν θα ερμηνεύουν μόνο δικές τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια που δεν τους έχουμε ξανακούσει ποτέ να λένε.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής καλεσμένοι είναι η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Φοίβος Δεληβοριάς και όπως καταλαβαίνετε έχουν πολλά να τραγουδήσουν. Σίγουρα λοιπόν είναι ευχάριστη έκπληξη που η Νατάσα Μποφίλιου αποφάσισε να βγάλει από το «Μουσικό κουτί» ένα αγαπημένο τραγούδι της, την τεράστια επιτυχία της Rihanna, το Diamonds και να το χαρίσει στους τηλεθεατές, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο «Μουσικό κουτί» όμως που ανοίγει πρώτη φορά αύριο, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες πολλές ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη κάθε Τετάρτη βράδυ να προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό ένα διαφορετικό «ταξίδι»!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις