Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η ράδιο αρβύλα για τον Γιάννη Σερβετά

Η ράδιο αρβύλα για τον Γιάννη Σερβετά

Η απόφαση του Γιάννη Σερβετά να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει… ράδιο αρβύλα για την παρουσία του στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Βάζοντας μία φωτογραφία που αναγράφεται «Κλειστόν δια προληπτικούς λόγους» ο εκ των παρουσιαστών του Ράδιο Αρβύλα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media πως «σήμερα δε θα έρθω στο ράδιο (imagine). Κάτι ρίγη, κάτι αδυναμία, κάτι σαν να ανεβάζω πυρετό … θα προσέξω λίγο. Θα διασταυρώσω και τα αποτελέσματα των τεστ (το πρώτο ήταν αρνητικό) και ελπίζω αύριο να είμαι στις επάλξεις και πάλι», ενώ στην ίδια ανάρτηση αναφέρει και ότι «το βράδυ κανονικά στην Αρβύλα από ό,τι φαίνεται»!

Αμέσως λοιπόν ξεκίνησαν οι… ράδιο αρβύλες πως δεν θα είναι το βράδυ στη «Ράδιο Αρβύλα», ίσως γιατί κάποιοι δεν… πρόσεξαν ότι αναφέρεται στο «ράδιο (imagine)», ή ίσως γιατί δεν διάβασαν έως το τέλος της ανάρτησής του όπου αναφέρεται στην τηλεοπτική εκπομπή.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιάννης Σερβετάς θα είναι κανονικά το βράδυ στην εκπομπή, μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Χρήστο Κιούση για να κάνουν «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1… αγνοώντας τις άλλες… ράδιο αρβύλες…! Και σίγουρα η εκπομπή θα συνεχίσει να ανεβάζει… πυρετό και να προκαλεί… ρίγη… σε όσους ενοχλούνται από τη σατιρική τους ματιά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις