Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η τηλε-οικογένεια του Χάρη και Αντελίνας

Η τηλε-οικογένεια του Χάρη και Αντελίνας

Βρίσκονται στην τελική ευθεία για να ανοίξουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρη θα καλωσορίσουν σύντομα τους τηλεθεατές και κάθε σαββατοκύριακο θα προσπαθούν να δείξουν ότι η τηλεόραση είναι «ΣΚ Family», όπως θα είναι ο τίτλος της εκπομπής τους στον ΣΚΑΪ.

 

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι θα δοκιμαστεί ως ζευγάρι και στην παρουσίαση, ενώ στο «οικογενειακό» περιβάλλον της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η Χριστίνα Πολίτη και η Μαρία Αντωνά. Αν και δεν έχουν «πέσει» οι τελικές υπογραφές φαίνεται πως είναι τυπική διαδικασία για να είναι η τηλε-οικογένειά τους για να συζητούν αλλά και να σχολιάζουν όλοι μαζί την επικαιρότητα από το χώρο του life style.

 

Η πρεμιέρα της εκπομπής «ΣΚ Family» έχει προγραμματιστεί από τον ΣΚΑΪ για το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και κάθε σαββατοκύριακο από τις 15:00 έως τις 17:00, ο Χάρης Βαρθακούρης με τη σύζυγό του Αντελίνα και τα υπόλοιπα μέλη της τηλεοπτικής τους οικογένειας θα προσπαθούν να γίνονται… family και με τους τηλεθεατές! 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις