Πέμπτη, 16 Μαΐ
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Τζένη Θεωνά ξεκινά με τις Μαμά-δες

Η Τζένη Θεωνά ξεκινά με τις Μαμά-δες

Αλλαγή σκυτάλης στην εκπομπή της ΕΡΤ μετά την αποχώρηση της Ζωής Κρονάκη που πλέον δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ1, παρουσιάζοντας με τον Δημήτρη Γιατζόγλου την εκπομπή «Δύο στη 1». Έτσι τις «Μαμά-δες» αναλαμβάνει η Τζένη Θεωνά που από αύριο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022, στις 17:00, περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα της ΕΡΤ2.

 

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΕΡΤ για την ανάληψη του «Μαμά-δες» από τη Τζένη Θεωνά: «Η εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους.
Γονείς που, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουν, παλεύουν καθημερινά, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικοί στον τομέα των παιδιών (παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι και εκπαιδευτικοί) δίνουν τις δικές τους συμβουλές σε όλους τους γονείς.

Επίσης, σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του».

Στην πρεμιέρα λοιπόν η Τζένη Θεωνά συναντά την Αντιγόνη Ψυχράμη, αποκαλύπτει το φύλο του μωρού της, αλλά και τον τρόπο που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στον Δημήτρη Μακαλιά την ημέρα της επετείου τους.

Επίσης, η Βανέσα Αδαμοπούλου μιλά για τον γιο της Ιάσονα που, όπως λέει, ήρθε χωρίς να το περιμένει, αλλά ήταν ένα δώρο της ζωής, ενώ ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης μιλάει για τα δύο παιδιά του και τις πρακτικές δυσκολίες του να μεγαλώνεις παιδιά σε κοντινές ηλικίες.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις