Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καινούργιες εκπομπές λόγω εκλογών

Καινούργιες εκπομπές λόγω εκλογών

Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται στο τηλεοπτικό τοπίο με τα επιτελεία των σταθμών να προετοιμάζονται για τη βραδιά των εκλογών. Στον ΣΚΑΪ μάλιστα ετοιμάζουν δύο καινούργιες πολιτικές εκπομπές που θα βγουν τις επόμενες βδομάδες.

Κατ’ αρχάς τις δύο επόμενες Τετάρτες, την ώρα της εκπομπής «Ρουά Ματ», θα μεταδοθεί η «Αντίστροφη Μέτρηση» με τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη που θα ασχοληθεί με τις πολιτικές εξελίξεις. Επίσης τις δύο επόμενες βδομάδες ο Παύλος Τσίμας θα κάνει τρεις εκπομπές με επίκεντρο στις ευρωεκλογές και την τελευταία να μεταδίδεται την Παρασκευή 24 Μαΐου, από τις 10 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα που ξεκινά η… απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων.

Ανήμερα των εκλογών το κανάλι του Φαλήρου θα επιστρατεύσει όλο το δυναμικό του από το πρωί έως… το άλλο πρωί και η μία εκπομπή θα διαδέχεται την άλλη. Η αρχή θα γίνει με τον Γιώργο Αυτιά που θα παραδώσει σκυτάλη στον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου που θα μείνουν μέχρι να αναλάβουν ο Τάκης Χατζής και ο Δημήτρης Καμπουράκης. Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες στο στούντιο θα είναι η Σία Κοσιώνη με τους Αλέξη Παπαχελά και Παύλο Τσίμα ενώ σε μέρη… έκπληξη θα βρεθούν και άλλα… κεντρικά πρόσωπα του σταθμού για να μεταδίδουν ό,τι συμβαίνει σε βασικά σημεία των εξελίξεων.

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι αν και από τον ΣΚΑΪ θα περάσουν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων το κυβερνών κόμμα συνεχίζει το εμπάργκο στο σταθμό του Φαλήρου και ως φαίνεται ο μόνος που δεν θα περάσει από τη συχνότητά του θα είναι ο πρωθυπουργός…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις