Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το καινούργιο απόκτημα του ΑΝΤ1

Το καινούργιο απόκτημα του ΑΝΤ1

Από τις αρχές του χρόνου ο σταθμός του Αμαρουσίου σημειώνει πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα τώρα τα στελέχη να προσπαθούν να βρουν τρόπους να… μαζέψουν ξανά τους τηλεθεατές στη συχνότητά του.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απέκτησαν ένα καινούργιο «όπλο» που έχει αποδείξει ότι είναι δυνατό στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 απέκτησε το «Ninja Warrior» που όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τον τίτλο του οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να πείσουν ότι διαθέτουν ικανότητες… Ninja καθώς καλούνται να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια.

Το «Ninja Warrior»είναι ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι δράσης με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να ξεπεράσουν πίστες με όλο και μεγαλύτερη δυσκολία.

Να αναφέρω ότι προβάλλεται σε πολλές χώρες ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι στην Αμερική… έσωσε τηλεοπτικό σταθμό ανεβάζοντας κατακόρυφα τα νούμερα τηλεθέασής του, κάτι που ευελπιστούν και στον ΑΝΤ1 ότι θα κάνει με την παρουσία του στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει να… ρίξει τον «Ninja Warrior» στις αρχές της επόμενης σεζόν αλλά υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι πρέπει να τον… επιστρατεύσουν νωρίτερα προτού. .. σκάσουν στο τηλεοπτικό τοπίο «πολεμιστές» άλλων τηλεοπτικών σταθμών…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις