Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς σας καλούν στο Σπίτι Με Το Mega

Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς σας καλούν στο Σπίτι Με Το Mega

Τα μικρόφωνα θα πάρουν φωτιά με το αγαπημένο (και) καλλιτεχνικά ζευγάρι να ενώνει τις φωνές του. Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς θα προσφέρουν στο τηλεοπτικό κοινό μία βραδιά με τραγούδια.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πρώτα στο newsit.gr η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς θα είναι οικοδεσπότες στο «Σπίτι με το Mega».

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του σταθμού «Η Καίτη και ο Διονύσης, 25 χρόνια μετά την αξέχαστη πρόταση γάμου στον αέρα του MEGA που άφησε εποχή, συναντιούνται στην εμβληματική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και μας ταξιδεύουν μουσικά στις γεμάτες συναίσθημα στιγμές της ζωής μας.

Αυτό «Το Κάτι» που τους ενώνει ξεδιπλώνεται μπροστά στην κάμερα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 30 ετών, που όλοι έχουμε αγαπήσει, χορέψει και τραγουδήσει. Το «Θα Μελαγχολήσω», οι «Ευαισθησίες», η «Ιεροσυλία» και το «Πες Το Μ’ Ένα Φιλί» συναντούν τα «Συγκοινωνούντα Δοχεία», το «Δαχτυλίδι» και το «Ομορφαίνεις Τη Ζωή Μου» σε ένα ατελείωτο πάρτι αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Μαζί τους οι Alcatrash, ένα από τα δημοφιλέστερα μουσικά συγκροτήματα των τελευταίων ετών που θα μας ξεσηκώσει. Ακόμα, στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, με τον οποίο το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται προσωπικές και καλλιτεχνικές στιγμές του».

Αυτό το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 21:00, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά μας καλούν στο «Σπίτι με το Mega» και υπόσχονται πως θα είναι ένα μουσικό ταξίδι από… Ατόφιο Χρυσάφι… και όχι μόνο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις