Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στρώνει τραπέζι για Survivors!

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στρώνει τραπέζι για Survivors!

Επιστροφή… εις διπλούν, αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει το ριάλιτι μαγειρικής που κάνει κι αυτό… καμπάκ στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με σκοπό να… ξαναψήσει τους τηλεθεατές.

Μετά την παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής και ριάλιτι μόδας, αλλά και τη συμμετοχή της σε ριάλιτι επιβίωσης και σε τραγουδιστικό show η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει το ριάλιτι μαγειρικής που έχει προβληθεί ως «Κάτι ψήνεται» σε ALPHA και ΑΝΤ1, αλλά επιστρέφει στον ΣΚΑΪ ως «Κάτι Ξαναψήνεται»!

Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού «Κάθε εβδομάδα η παρουσιάστρια μας συστήνει πέντε μοναδικούς χαρακτήρες οι οποίοι θα μας βάζουν στην κουζίνα τους έχοντας σκοπό να εντυπωσιάσουν τους συνδαιτημόνες τους και να κερδίσουν τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη και 2.500 ευρώ!»

Η πρεμιέρα του είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στις 16:50 και στα επεισόδια της πρώτης εβδομάδας το «Κάτι Ξαναψήνεται» στρώνει στον ΣΚΑΪ τραπέζι για… Survivors!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας βάζει στα σπίτια πέντε πρώην παικτών του ριάλιτι επιβίωσης και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της κουζίνας τους. Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα «Μαριπόσα» Κρεμλίδου, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Πάνος Καλίδης φοράνε τις ποδιές τους, ψωνίζουν τα απαραίτητα και μαγειρεύουν για τους συμπαίκτες τους. Το τραπέζι στρώνεται, οι καλεσμένοι σερβίρονται, τα πιρούνια και οι ατάκες παίρνουν… φωτιά!

Στο τέλος της εβδομάδας όποιος από τους Survivor έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα αναδειχθεί ο καλύτερος οικοδεσπότης της εβδομάδας, ενώ το χρηματικό έπαθλο της εβδομάδας θα διατεθεί στην ΑΝΙΜΑ – Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις