Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι όμως δεν την κόβουν…!

Κι όμως δεν την κόβουν…!

Δικαιολογημένα τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν την εκπομπή να κόβεται από το πρόγραμμα του ALPHA.

Άλλωστε μετά από όσες προσπάθειες κι αν έχουν γίνει η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης είναι πτωτική αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για το… τι λέει! Ο λόγος, όπως πολύ καλά θα καταλάβατε για την εκπομπή «Τι λέει;» που… δεν λέει τίποτα στους τηλεθεατές και για αυτό υπάρχει έντονη φημολογία πως η Ελένη Τσολάκη θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές πριν από το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, σύμφωνα με στελέχη του ALPHA έχει ληφθεί η απόφαση η εκπομπή να ολοκληρωθεί με το τέλος της σεζόν και να μην ρίξει πρόωρα τίτλους τέλους. Έτσι λοιπόν… τηρούν αυτή την απόφασή τους παρά το ότι η εκπομπή συνεχίζει να σημειώνει πτωτική πορεία. Ίσως γιατί στο κανάλι της Κάντζας αδυνατούν να «στήσουν» κάτι καινούργιο κι ανταγωνιστικό και για αυτό όπου βρουν… τρύπα «χώνουν» επαναλήψεις των σειρών «Το σόι σου» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Προς το παρόν λοιπόν η Ελένη Τσολάκη θα συνεχίσει να «λέει» χωρίς να… ακούν και παρακολουθούν οι τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις