Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινά το “My Style Rocks”

Ξεκινά το “My Style Rocks”

Το ριάλιτι μόδας επιστρατεύει για ακόμα μία φορά ο ΣΚΑΪ θέλοντας να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι ότι το «My Style Rocks» έχει σταθεί πολύ δυνατός αντίπαλος στη «μάχη» της τηλεθέασης οπότε ήταν αναμενόμενη η επιστροφή του.

Με αρκετές λοιπόν αλλαγές θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του καθώς ο μόνος «παλιός», που μάλιστα ήταν και στους δύο προηγούμενους κύκλους του θα είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης έχοντας αυτή τη φορά δίπλα του στην κριτική επιτροπή τον Λάκη Γαβαλά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Οι τρεις τους λοιπόν θα είναι οι κριτές για το στιλ των διαγωνιζομένων ενώ την παρουσίαση θα αναλάβει πλέον η Κατερίνα Στικούδη. Το μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια θα καλωσορίσει τους κριτές αλλά και τις διαγωνιζόμενες την επόμενη βδομάδα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι ο καινούργιος κύκλος του ριάλιτι μόδας να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου αλλά αν δεν είναι όλα έτοιμα τότε θα καθυστερήσει μία ακόμα βδομάδα, ενώ θα προβάλλεται κάθε μέρα, αμέσως μετά την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, στην απογευματινή ζώνη του σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις