Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεσηκώθηκαν για τον Σασμό

Ξεσηκώθηκαν για τον Σασμό

Έχει κερδίσει τη φετινή σεζόν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού συγκεντρώνοντας την ώρα προβολής της τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA.

Αναμενόμενο λοιπόν που τα εξωτερικά γυρίσματα που πραγματοποιούν οι συντελεστές του Σασμού να ξεσηκώσουν πλήθος κόσμου που θέλησε να δει από κοντά, αλλά και να μάθει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.

Σήμερα Τρίτη λοιπόν, όπου έγιναν γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς στην πλατεία Λιονταριών στο Ηράκλειο πολλοί κάτοικοι βρέθηκαν εκεί και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όσα διαδραματίζονταν κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, με πρωταγωνιστές τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη. Εννοείται ότι τα φλας άστραψαν πολλές φορές, ενώ οι παρευρισκόμενοι δεν έχαναν την ευκαιρία να δείξουν το θαυμασμό και την αγάπη τους στους πρωταγωνιστές της σειράς, δίνοντάς τους συγχαρητήρια, ποζάροντας μαζί τους για selfies, ενώ τους ζητούσαν και… spoilers!

Το ίδιο συνέβη και χθες, Δευτέρα, όπου ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του «Σασμού» στο Ρέθυμνο, στους κεντρικούς δρόμους και το λιμάνι. Το βράδυ μάλιστα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Γεώργιος Μαρινάκης, παρέθεσε δείπνο σε όλους όσοι έλαβαν μέρος στα γυρίσματα, συνεργείο και ηθοποιούς.

Αύριο, Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα του Σασμού θα συνεχιστούν στο Ηράκλειο, στο Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης και σε άλλες τοποθεσίες της πόλης, όπου αναμένεται και πάλι πλήθος κόσμου να… κυκλώσει το συνεργείο για να παρακολουθήσουν… αλλά και να μάθουν ό,τι μπορούν από την εξέλιξη της ιστορίας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις