Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με τα μάτια της Έλλης… στα χαμηλά

Με τα μάτια της Έλλης… στα χαμηλά

Επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο αναλαμβάνοντας τη «ναυαρχίδα» του ενημερωτικού τομέα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο οι τηλεθεατές μπήκαν… είδαν… και όπως φαίνεται δεν έκαναν ξανά open στη συχνότητα του σταθμού με αποτέλεσμα η Έλλη Στάη να κοιτάζει… στα χαμηλά.

Στην πρεμιέρα του λοιπόν, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σημείωσε 11,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό κι όπως αποδεικνύεται η… μαυρίλα στο πλατό με την αφώτιστη παρουσιάστρια… ή μάλλον την πλάτη της, αφού αυτήν βλέπαμε σε μεγάλο μέρος του δελτίου, να μην καταφέρνει να κερδίσει τους τηλεθεατές.

Αποτέλεσμα; Οι πτήσεις του δελτίου τη δεύτερη μέρα μετάδοσής του χθες, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, κινήθηκαν πολύ χαμηλά για το κανάλι «…beyond Tv…», σημειώνοντας 6,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 4,9% στο δυναμικό κοινό.

Και μπορεί οι πτήσεις τηλεθέασης του OPEN να μην είναι υψηλές όπως έλπιζαν (?!?) στο κανάλι της Παιανίας αλλά σίγουρα η Έλλη Στάη δεν έχει συνηθίσει να είναι τόσο… χαμηλοβλεπούσα απέναντι στους πίνακες τηλεθέασης! Σίγουρα λοιπόν οι διοικούντες πρέπει να αφήσουν το… beyond tv και να δουν τι γίνεται εντός OPEN πριν ο σταθμός βρεθεί… beyond τηλεθεατών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις