Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Το νέο πρόσωπο, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Το νέο πρόσωπο, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές

Αν και κάποια στελέχη του ALPHA, άγνωστο γιατί, είχαν αποφασίσει πως τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε η «Μουρμούρα» θα έριχνε οριστικά τίτλους τέλους, τελικά με… υψηλή… υψηλότατη… παρέμβαση η σειρά ευτυχώς, πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν.

Και μάλιστα όχι μόνο θα συνεχίσει αλλά από όσα μαθαίνω οι συντελεστές… όλοι οι συντελεστές, έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και ετοιμάζουν επεισόδια με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Αλλά διευκρινίζω: ευχάριστες ανατροπές, καθώς μετά την αποχώρηση της «Μαρίνας» Δάφνης Λαμπρόγιαννη από το πλευρό του «Ηλία» Βλαδίμηρου Κυριακίδη υπάρχει… αναστάτωση στο τηλεοπτικό κοινό που αποδεδειγμένα έχει αγαπήσει τη «Μουρμούρα».

Πάντως μετά από αρκετές συσκέψεις, ιδέες και προτάσεις αποφασίστηκε η νέα ηρωίδα, αυτή δηλαδή που θα βρεθεί δίπλα στον «Ηλία» και που όπως μαθαίνω, πολύ σωστά πράττοντας στο κανάλι της Κάντζας δεν θα θυμίζει τη «Μαρίνα» αλλά θα μουρμουρά στον Ηλία… με το δικό της τρόπο. Έχοντας αποφασίσει πως δεν θα κάνουν μόνο αντικατάσταση ηθοποιού αλλά και της ηρωίδας αποφάσισαν πως το καινούργιο πρόσωπο θα είναι… διαφορετικό από το προηγούμενο. Ο χαρακτήρας «κτίστηκε», τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων έχουν γραφτεί και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το νέο πρόσωπο στη ζωή του «Ηλία». Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μετά από αρκετές προτάσεις και πολλά… πολλά… πάρα πολλά ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι κατέληξαν σε μία πολύ… shortlist με σκοπό να δουν ποια από τις ηθοποιούς ταιριάζει περισσότερο στην ηρωίδα. Αν κι έχουν ακουστεί και γραφτεί αρκετά ονόματα, κανένα από αυτά της short list δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας καθώς τα στελέχη του ALPHA θέλουν να κρατήσουν μυστικό για να μην… εκθέσουν τις ηθοποιούς που τελικά δεν θα επιλεγούν. Πάντως μέσα στο μήνα, δηλαδή τις επόμενες ημέρες, τα στελέχη του σταθμού θα αποφασίσουν ποια θα είναι τελικά η παρτενέρ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη αφού στις αρχές Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, η εμφάνισή της δεν θα γίνει από τα πρώτα επεισόδια αλλά θα υπάρξει μία μεταβατική περίοδος που ο «Ηλίας» θα βιώσει το χωρισμό έχοντας δίπλα του… άλλο πρόσωπο μέχρι να κάνει την εμφάνισή της η ηρωίδα που θα του μουρμουρά με διαφορετικό τρόπο από τη «Μαρίνα».

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι εκπλήξεις θα υπάρχουν και στις ιστορίες των τριών άλλων ζευγαριών, του «Μηνά» Αντώνη Αντωνίου με τη «Βούλα» Ελένη Κοκκίδου, του «Μπάμπη» Σπύρου Τσεκούρα με την «Ξένια» Άννα Κουτσαφτίκη και του «Άγγελου» Σπύρου Χατζηαγγελάκη με τη «Βέλη» Μαρία Χάνου, αφού στο κανάλι της Κάντζας έχουν συνειδητοποιήσει πως η σειρά που τους έβαλε δυνατά στη μυθοπλασία δικαιούται σεβασμό για να μην αρχίσουν να… μουρμουράνε οι τηλεθεατές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις