Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπορεί να βγω: MEGA πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά (video)

Μπορεί να βγω: MEGA πρωτοχρονιά με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά (video)

Μπορεί λόγω της πανδημίας να υπάρχουν –δικαιολογημένα!- αυστηρά μέτρα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε μία ευχάριστη αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας ότι θα αφήσουμε πολλά δυσάρεστα πίσω μας.

Το σίγουρο είναι ότι απόψε θα… το κάψουμε κυρ-τηλεθεατή… αφού μέσα από τη συχνότητα του MEGA θα απολαύσουμε την τηλεοπτική συνάντηση μετά από πολλά χρόνια της Ρούλας Κορομηλά με τον Αντώνη Ρέμο που δεν θα πει ένα… δύο… λίγα… αλλά πολλά… πάρα πολλά τραγούδια… για να ξορκίσουμε το κακό μετά μουσικής και γλεντιού.

Μία από τις τραγουδιστικές αποδείξεις μπορείτε να απολαύσετε προκαταβολικά στο βίντεο με τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδά ένα από τα πολλά αγαπημένα τραγούδια του, το «Μπορεί να βγω» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη που έχουν «ντύσει» μουσικά οι Μάνος Πυροβολάκης και Γιάννης Στίγκας.

Απόψε λοιπόν, στις 21:50, ο  Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά καλούν τους τηλεθεατές στο πάρτι τους, στο MEGA, για να καλωσορίσουμε το 2021. Μαζί τους και ο Κώστας Μακεδόνας για να ερμηνεύσουν παρέα κλασικά και αγαπημένα τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία!

Ετοιμαστείτε λοιπόν… να το κάψουμε κυρ-τηλεθεατή…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις