Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πλευρό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο πλευρό του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ

Εδώ και 96 χρόνια ο Σύνδεσμος Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ αγωνίζεται καθημερινά με πυξίδα τις αρχές της αλληλεγγύης και της προσφοράς και με αίσθημα κοινωνικής συνείδησης, με ένα και μοναδικό σκοπό: να έχει το κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, τη δυνατότητα να ζει αξιοπρεπώς, με δωρεάν περίθαλψη, στέγαση, σίτιση, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επαγγελματική ένταξη και την συμμετοχή τους στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Καπουτζίδης επισκέφτηκε το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στο Χολαργό, συνομίλησε με τα παιδιά και πήρε μέρος στα μαθήματα εικαστικών , αγγειοπλαστικής και δερματοτεχνίας.

Άλλωστε ο πετυχημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης, ηθοποιός και παρουσιαστής είναι γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα της κάθε είδους αναπηρίας, τα οποία έχει προσεγγίσει με πολύ όμορφο τρόπο τόσο μέσα από τις σειρές του όσο και με τη συμμετοχή του στα special olympics του 2010-2011.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Τίγκας, αφού τον ευχαρίστησε θερμά για τη γεμάτη ζεστασιά και αγάπη για τα παιδιά του Συνδέσμου, επίσκεψή του,  απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Καπουτζίδη για την συμβολή του στον πολιτισμό.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις