Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Κωστής Τσιακανίκας Διευθυντής Ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ

Αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και επίσημα ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει πως ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 όπου ήταν Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού για να αναλάβει τη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών του ΣΚΑΪ.

Με την ανακοίνωση του σταθμού λοιπόν «Ο Κωστής Τσιακανίκας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ενημερωτικών εκπομπών της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος έχει μακρόχρονη πορεία στον τομέα της ενημέρωσης και έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος επί πολλά έτη, στην τηλεόραση.

Ο Κωστής Τσιακανίκας ενισχύει ακόμη περισσότερο τη Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, της οποίας ηγείται, ο Βασίλης Παπαδρόσος.

Η διοίκηση του ΣΚΑΪ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα».

Να αναφέρουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος έχει αναλάβει και στο παρελθόν επιτελικές θέσεις και στον ΣΚΑΪ. Τώρα μέσα από τη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών θα συνεργάζεται με τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ Βασίλη Παπαδρόσο, σε μία σεζόν που αναμένονται έντονες πολιτικές εξελίξεις.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις