Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο έκπληξη!

Ο Νίκος Μουτσινάς σε ρόλο έκπληξη!

Όχι σε έναν αλλά σε διπλό ρόλο πρόκειται να δούμε τον Νίκο Μουτσινά καθώς την καινούργια σεζόν θα αναλάβει δύο διαφορετικά… πόστα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία καθώς όπως μαθαίνω και ο ίδιος επιθυμεί να έχει τη διπλή αλλά διαφορετική τηλεοπτική παρουσία, αφού η μία είναι ως παρουσιαστής και ο άλλος σε ρόλο έκπληξη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου όλα είναι λίγο πριν οριστικοποιηθεί και επίσημα η συμφωνία με το σταθμό του Αμαρουσίου ώστε κάθε Κυριακή να παρουσιάζει με τη Ζέτα Μακρυπούλια το καινούργιο show, το «Sunday Live Show».

Εκτός όμως από το ρόλο του παρουσιαστή ο Μουτσινάς βρίσκεται λίγο πριν την οριστικοποίηση της συμφωνίας ώστε να αναλάβει ρόλο στην καινούργια σειρά, την «Κάτι κουρασμένα παλικάρια», ενσαρκώνοντας ένα από τους πέντε βασικούς αντρικούς ρόλους.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα ο ΑΝΤ1 θα βγάλει την καινούργια σεζόν τη σειρά που βασίζεται στη Χιλιανή «Seperados» και παρακολουθεί τη ζωή πέντε αντρών που είτε μετά από διαζύγιο, είτε μετά από χωρισμό, είτε για να αποφύγουν την καταπίεση της.. μαμάς τους αποφασίζουν να συγκατοικήσουν.

Τους τέσσερις ρόλους έχουν κλείσει να ερμηνεύσουν οι Μάριος Αθανασίου, Κώστας Κόκλας, Σπύρος Πούλης και Σταύρος Σβήγκος, ενώ όπως όλα δείχνουν τον πέμπτο φίλο που είναι gay θα ενσαρκώσει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αξίζει να αναφέρω ότι τους γυναικείους ρόλους θα ενσαρκώσουν πολύ καλές ηθοποιοί όπως οι Μαρία Σολωμού, Βασιλική Ανδρίτσου και Μαριάννα Τουμασάτου, ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Βασίλης Θωμόπουλος και Πάνος Κούτρας.

Έτσι λοιπόν με τον Νίκο Μουτσινά «κλείνει» η αντροπαρέα και στις αρχές Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό η καινούργια σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο, με τα στελέχη του ΑΝΤ1 να πιστεύουν ότι τα «Κουρασμένα παλικάρια» τους δικαιολογημένα θα αγαπηθούν από το τηλεοπτικό κοινό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις