Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο τελικός του Survivor

Ο τελικός του Survivor

Κατάφερε και τη φετινή σεζόν να γίνει ο «πρωταγωνιστής» του prime time σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις.

Κι ενώ όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο εξακολουθούν να κερδίζουν τους περισσότερους τηλεθεατές σιγά σιγά ο δεύτερος κύκλος του «Survivor» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ οδεύει προς το τέλος.

Τα στελέχη του σταθμού με την εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» έχουν προγραμματίσει το ριάλιτι επιβίωσης να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουλίου με… πανηγυρικό τρόπο, στα… πάτρια εδάφη, όπως έγινε και πέρυσι. Έτσι σκοπεύουν να προβάλλουν ζωντανά τον ημιτελικό, στις 11 Ιουλίου και τον τελικό την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Αν και ως πιο πιθανός χώρος θεωρείται ξανά το θέατρο στο άλσος Βεΐκου εντούτοις εξετάζονται και άλλοι χώροι και στις αρχές του επόμενου μήνα θα λάβουν τις οριστικές αποφάσεις.

Ωστόσο τα στελέχη του σταθμού με την εταιρεία παραγωγής θέλουν να κάνουν έναν ακόμα πιο… γκράντε τελικό και για αυτό θεωρείται σίγουρη η εμφάνιση στα δύο liveκαι διαγωνιζόμενων από τον πρώτο κύκλο. Και βέβαια δικαιολογημένα αναμένεται πως θα δώσει το παρών κι ο νικητής του πρώτου κύκλου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που μπορεί να έχει… στραφεί στην υποκριτική αλλά είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί στο ριάλιτι που του έδωσε την ευκαιρία να γίνει… διάσημος.

Ωστόσο όπως είπα το κλείσιμο του «Survivor 2018» θέλουν να γίνει πολύ… εντυπωσιακό και για αυτό και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις προσπαθώντας να κάνουν το κοινό που θα βρεθεί στο χώρο να περάσει καλά αλλά κυρίως να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις