Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι Πρώτες Κυρίες αποκαλύπτονται στο ΟΡΕΝ

Οι Πρώτες Κυρίες αποκαλύπτονται στο ΟΡΕΝ

Και τη γνωστή ρήση πως «πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα» αποτυπώνει ο κύκλος των ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί από το ΟΡΕΝ, βάζοντας στο μικροσκόπιο έξι Πρώτες Κυρίες της Αμερικής.

Ποια είναι η πραγματική ζωή των Πρώτων Κυριών της Αμερικής; Τι ρόλο παίζουν στην πολιτική σκηνή και πώς επηρεάζουν τα γεγονότα; Απλοί σύζυγοι ή εμβληματικές φυσιογνωμίες που με την προσωπικότητα και τη μαχητικότητά τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν και μάλιστα κάποιες φορές να πρωταγωνιστήσουν στα πολιτικά δρώμενα της Αμερικής; Οι απαντήσεις δίνονται μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ «FIRST LADIES – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ», που έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι της Παιανίας.

Θα δούμε σε πρώτο πλάνο έξι από τις σπουδαιότερες Πρώτες Κυρίες της αμερικανικής πολιτικής σκηνής και την πορεία τους, την περίοδο που βρίσκονταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Μια διεισδυτική ματιά στις ζωές των Μισέλ Ομπάμα, Τζάκι Κέννεντι, Χίλαρι Κλίντον, Νάνσυ Ρήγκαν, Έλινορ Ρούζβελτ και Λέιντι Μπερντ Τζόνσον. Η σειρά φιλοξενεί αποκαλυπτικές και άκρως προσωπικές συνεντεύξεις, ανθρώπων που τις γνώριζαν καλύτερα από όλους, συμπεριλαμβανομένων του γιου της Νάνσυ Ρήγκαν, Ρον Ρήγκαν, της ανιψιάς της Τζάκι Κένεντι, Κάθλιν Τάουνσεντ, της Άννα Ρούσβελτ, εγγονής της Έλινορ Ρούσβελτ, καθώς και μέλη της κυβέρνησης Ομπάμα.

Με πρόσβαση σε πρωτοεμφανιζόμενο αρχειακό υλικό και προσωπικά ντοκουμέντα, όπως τα γράμματα της Τζάκι και τα ηχητικά ημερολόγια της Λέιντι Μπερντ, η σειρά αποκαλύπτει εκείνες τις σημαδιακές και συχνά κρυφές στιγμές, που καθόρισαν τη διαδρομή τους. Κάθε επεισόδιο μας ταξιδεύει στη ζωή κάθε μιας από τις Πρώτες Κυρίες, από την παιδική τους ηλικία, την είσοδο τους στο Λευκό Οίκο και τη σταδιοδρομία τους, έως την έξοδό τους και τη ζωή μετά από αυτόν, μέσα από τη δική τους ματιά. Θα δούμε πώς η κάθε μια άφησε το στίγμα της στην αμερικανική κοινωνία και το πολιτικό προσκήνιο, αποκαλύπτοντας το πραγματικό τους αποτύπωμα.

Οι Πρώτες Κυρίες ξεκινούν να αποκαλύπτονται στο OPEN από το Σάββατο 4 Ιουνίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.00, για έξι επεισόδια. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τη ζωή της Μισέλ Ομπάμα, η οποία έγινε η πρώτη αφροαμερικανή Πρώτη Κυρία, όταν ο σύζυγός της Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε μεταξύ άλλων και το πώς η Πρώτη Κυρία διαμόρφωσε τη δική της κληρονομιά, παίζοντας ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορική προεδρία του συζύγου της, αλλά και πώς αντιμετώπισε όλες τις επιθέσεις που δέχτηκε!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις