Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οι «Ράδιο Αρβύλα» φέρνουν αλλαγές στο OPEN

Οι «Ράδιο Αρβύλα» φέρνουν αλλαγές στο OPEN

Δικαιωμένοι για την επιλογή και τον προγραμματισμό τους αποδεικνύονται στο OPEN που κατάφεραν να αποκτήσουν τον Αντώνη Κανάκη με την ομάδα του και μάλιστα με τους «Ράδιο Αρβύλα» να έχουν καθημερινή παρουσία.

Έτσι στο δεύτερο μισό της σεζόν το κανάλι της Παιανίας κατάφερε να αποκτήσει ένα καθημερινό δυνατό όπλο στη μάχη της τηλεθέασης και μάλιστα σε μία πολύ σκληρή ζώνη, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι… παγιωμένο όταν κάνεις μία πρωτότυπη, εναλλακτική κι ενδιαφέρουσα πρόταση. Από την άλλη όμως, με την πορεία του «Ράδιο Αρβύλα» στους πίνακες τηλεθέασης αποδεικνύεται πως στο OPEN έχουν αφήσει πολύ… ανοικτό το πρόγραμμά τους αφού οι τηλεθεατές μπαίνουν στη συχνότητα του σταθμού για να περάσουν καλά με τους «Αρβύλες» και μετά… πατάνε το κουμπί του τηλεκοντρόλ και πάνε αλλού.

Βέβαια αυτό συμβαίνει πολύ τη φετινή σεζόν κι όχι μόνο στο OPEN, αλλά στο κανάλι της Παιανίας… πολύ περισσότερο, αφού είναι εμφανές ότι οι περισσότερες επιλογές δεν έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση αναζητά τρόπους… δηλαδή προγράμματα… που θα καταφέρουν να κρατήσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού και μετά το τέλος της καθημερινής «Αρβύλα».

Ωστόσο οι έως τώρα προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι δεν φαίνεται να βρίσκουν σύμφωνα όλα τα στελέχη με ορισμένα μάλιστα να υποστηρίζουν ότι είναι πολύ υψηλού κόστους, τονίζοντας πως ο σκληρός ανταγωνισμός έχει παγιωθεί και κάθε προσπάθεια θα πάει χαμένη… τη φετινή τηλεοπτική σεζόν…! Από την άλλη όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αυτή η… ηττοπαθής στάση ορισμένων φαίνεται να έχει ενοχλήσει κάποιους με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι θα επέλθουν αλλαγές… είτε στο προγραμματισμό… είτε κι άλλες… έχοντας αφήσει πολλά ενδεχόμενα… ανοικτά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις