Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «όπλο» που έκλεψαν μέσα από τα χέρια των ανταγωνιστών τους

Το «όπλο» που έκλεψαν μέσα από τα χέρια των ανταγωνιστών τους

Αν η φετινή τηλεοπτική σεζόν πιστεύετε ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί το… τερμάτισαν κάνετε λάθος γιατί και η επόμενη προβλέπεται να είναι… φουλ στο ριάλιτι.

Τα στελέχη των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών προσπαθούν –ώ τι πρωτοτυπία!- να βρουν τα καινούργια ριάλιτι που θα συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και τα οποία θα είναι από μόδα και σχέσεις, μέχρι μαγειρική και αγώνες επιβίωσης.

Ενώ λοιπόν τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως ο ΣΚΑΪ, ποντάρουν μόνο σε αυτά για το prime time τους άλλοι πιστεύουν ότι πρέπει να δώσουν χώρο στο πρόγραμμά τους και σε σειρές προτού οι τηλεθεατές φωνάξουν «όχι άλλο ριάλιτι» και δικαιολογημένα τους… μαυρίσουν όλους κλείνοντας τις τηλεοράσεις τους.

Σε αυτή τη στρατηγική, με «πρόγραμμα για όλους», φαίνεται ότι κινείται το επιτελείο του EPSILON που όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr την επόμενη σεζόν σκοπεύουν να ποντάρουν και στην παραγωγή εγχώριας μυθοπλασίας, ενώ μάλιστα απέκτησαν ένα «όπλο» που διεκδικούσαν κι άλλοι από τους απέναντι.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το EPSILON απόκτησε τα δικαιώματα μίας πολύ γνωστής και πετυχημένης κωμωδίας, της αμερικάνικης «Traffic Light» που είναι βασισμένη σε ισραηλινή σειρά και η οποία έχει «μεταφερθεί» σε πολλές χώρες. Η σειρά παρακολουθεί τις ζωές τριών φίλων που αν και διαφορετικές έχουν ένα κοινό: προκαλούν γέλιο στους τηλεθεατές!

Ωστόσο το «κλείσιμο» της συμφωνίας με την ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματά της δεν προκάλεσε καθόλου γέλιο σε στελέχη άλλου τηλεοπτικού σταθμού που το είχε βάλει στο «μάτι» και “πολέμησε” για να το πάρει. Στο σημείο αυτό μάλιστα αξίζει να αναφέρω ότι τη συγκεκριμένη σειρά ήθελαν να την βγάλουν πριν από δύο χρόνια στο MEGA, αλλά με όσα συνέβησαν στο κανάλι της Μεσογείων αναγκάστηκαν τότε να «παγώσουν» όλα τα σχέδιά τους.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες της διοίκησης του EPSILON με τους βασικούς συντελεστές τόσο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία όσο και με τους πρωταγωνιστές καθώς το «Traffic Light» αλά ελληνικά θα βγει από τη συχνότητα του σταθμού στις αρχές της επόμενης σεζόν με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά, όπως έχει κάνει σε όποια χώρα έχει προβληθεί…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις