Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Οριστικοποιήθηκε κι επίσημα η συμφωνία – Έπεσαν οι υπογραφές

Οριστικοποιήθηκε κι επίσημα η συμφωνία – Έπεσαν οι υπογραφές

Το θεωρούσαν σίγουρο, αλλά… ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Μπορεί οι δύο πλευρές να είχαν συμφωνήσει και να είχαν δώσει τα χέρια, αλλά επίσημα πλέον και με τη… βούλα ανανέωσαν την πετυχημένη συνεργασία τους.

Ο λόγος για τον ΣΚΑΪ και την τούρκικη εταιρεία παραγωγής «Acun Medya» που πέρυσι συνεργάστηκαν με το «Voice» και φυσικά με το «Survivor» με το οποίο το κανάλι του Φαλήρου ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης.

Χθες λοιπόν επικυρώθηκε η συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν και τυπικά, αφού η τωρινή διοίκηση του ΣΚΑΪ βρέθηκε στην Τουρκία όπου συναντήθηκε με τον Acun Ilicali και έπεσαν οι υπογραφές. Έτσι την επόμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ θα εντάξει στο πρόγραμμά του ξανά το «Survivor» και το «Voice», αλλά και τα «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «My stylerocks» και «My man Can».

Οι υπογραφές καθυστέρησαν να πέσουν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τούρκου παραγωγού σε άλλες χώρες και ιδιαίτερα λόγω του καινούργιου ριάλιτι που στήνει στη Βραζιλία. Έτσι χθες ήταν προγραμματισμένη συνάντησή του με την τωρινή διοίκηση του ΣΚΑΪ κι η οποία πήγε πολύ καλά, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η συνεργασία επισφραγίστηκε με ευνοϊκότερους οικονομικά όρους για το κανάλι του Φαλήρου.

Επίσημα λοιπόν και την καινούργια σεζόν ο ΣΚΑΪ θα έχει ξανά στο πρόγραμμά του πετυχημένα σε τηλεθέαση προγράμματα, ελπίζοντας ότι και τα καινούργια θα τύχουν της ίδιας θετικής ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις