Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πόλεμος στα κανάλια για τα spoiler

Πόλεμος στα κανάλια για τα spoiler

Δύσκολη σεζόν η φετινή και όπως φαίνεται από την αρχή της τα νεύρα πολλών έχουν αρχίσει να χτυπούν κόκκινο.

Ο σκληρός ανταγωνισμός έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι… να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις, επιλέγοντας να ρίχνουν τις ευθύνες αλλού… κι όχι να αναζητήσουν δικά τους λάθη στα προγράμματά τους. Μία τέτοια «σπασμωδική κίνηση» φαίνεται να ακολουθεί τηλεοπτικός σταθμός που έχει στείλει σε άλλον… φιλική προς το παρόν υπενθύμιση, ζητώντας να σταματήσουν από εκπομπές τους να δίνουν «σπόιλερ» για πρόγραμμά τους. Ακολουθώντας μάλιστα την τακτική της «σπασμωδικής» κίνησης φαίνεται να ζήτησαν από την ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος να… τραβήξει το «αυτί» στον άλλο τηλεοπτικό σταθμό, αποστέλλοντάς τους μάλιστα και αποσπάσματα με εκπομπές των ανταγωνιστών που κάνουν λόγο για «στημένο πρόγραμμα».

Την ίδια στιγμή, στο πλαίσιο των «φιλικών υπενθυμίσεων» κάποιος άλλος τηλεοπτικός σταθμός εξέφρασε σε ανταγωνιστή του έντονη δυσαρέσκεια για σπόιλερ που δίνουν από εκπομπές τους για να πάρει όμως την απάντηση πως και αυτοί το ίδιο κάνουν, με δικό τους πρόγραμμα.

Κι αυτά είναι ορισμένα από όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο μεταξύ τηλεοπτικών σταθμών αποδεικνύοντας πως αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, πράγματι τα νεύρα πολλών έχουν αρχίσει να χτυπούν κόκκινο βλέποντας πως προγράμματά τους δεν χτυπούν κόκκινο στις τηλεθεάσεις. Αντί όμως να αναζητήσουν τις ευθύνες στην ποιότητα και περιεχόμενο των προγραμμάτων τους, τους είναι πιο εύκολο να… τα ρίχνουν στους απέναντι…!

Βέβαια, από την άλλη μεριά αξίζει να αναφέρουμε και το… ευκολάκι εκπομπών που με τη «χρήση ανακυκλωμένου υλικού» προσπαθούν να γεμίσουν το χρόνο τους στον αέρα, χωρίς να κουράζονται για την παραγωγή πρωτότυπου υλικού. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που μέρα με τη μέρα βλέπουν τους τηλεθεατές να φεύγουν από τις εκπομπές τους και… ίσως δεν είναι… σπόιλερ ότι θα υποστούν πολλές από τις αλλαγές που θα φέρει η επόμενη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις