Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπο έκπληξη στο Happy Day: Από την Ellen DeGeneres στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρόσωπο έκπληξη στο Happy Day: Από την Ellen DeGeneres στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για την εκπομπή Happy Day στον ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να καλημερίζει τους τηλεθεατές για 8η συνεχόμενη σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού στην οποία αναφέρονται τα μέλη της πρωινής της παρέας, αλλά και οι συνεργάτες που έχουν στήλες στην εκπομπή. Ωστόσο ένα όνομα το άφησαν εκτός ανακοίνωσης, θέλοντας προφανώς να εκπλήξουν ευχάριστα τους τηλεθεατές. Το πρόσωπο μάλιστα αυτό, εκτός από τους χιλιάδες «ακολούθους» που έχει στα social media έχει κερδίσει ακόμα και την Ellen DeGeneres με το ταλέντο του, αλλά φέτος θα είναι μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στην πρωινή εκπομπή του ALPHA θα είναι και ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο γνωστός youtuber και standup comedian με χιλιάδες… πολλές χιλιάδες… πάρα πολλές χιλιάδες να τον ακολουθούν και βίντεό του να έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια likes, τόσο για τα σχόλια όσο και για την ικανότητά του να μιμείται περίεργους ήχους.

Ανάμεσα στα βίντεο που έχει ανεβάσει είναι και το «άνθρωπος αλυσοπρίονο» με το οποίο όχι μόνο κατάφερε με τους ήχους που μιμείται να… σπάσει τα κοντέρ, αλλά να το φιλοξενήσει και η Ellen DeGeneres στην εκπομπή της. Ενώ λοιπόν έχει δεχθεί κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις φαίνεται ότι αποφάσισε να ξεκινά με Happy Day, αποδεχόμενος την πρόταση της Σταματίνας Τσιμτσιλή να είναι στην πρωινή παρέα της, παρουσιάζοντας δικά του βίντεο στην εκπομπή αλλά και σχολιάζοντας με το δικό του τρόπο την επικαιρότητα… και όχι μόνο…!

Έτσι λοιπόν στον καινούργιο κύκλο του Happy Day, στον ALPHA, μαζί με την καθημερινή παρέα της Σταματίνας Τσιμτσιλή, τους Τίνα Μεσσαροπούλου, Δημήτρη Παπανώτα και Κώστα Φραγκολιά, θα είναι κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να γελάνε και να έχουν… Happy Day…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις