Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρόσωπο έκπληξη στο VOICE

Πρόσωπο έκπληξη στο VOICE

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την παρουσίαση του VOICE λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του κανείς δεν γνωρίζει ποιος θα παρουσιάσει τον καινούργιο κύκλο του στον ΣΚΑΪ.

Πολλά ονόματα έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν… γλυκαθεί για να είναι στην παρουσίαση του πετυχημένου talent show.

Ωστόσο φαίνεται ότι τα στελέχη του σταθμού… το ψάχνουν εκεί που δεν πηγαίνει το μυαλό των πολλών έχοντας καταλήξει σε τρία πρόσωπα που δεν έχουν μάλιστα… προϋπηρεσία σε τέτοιου είδους πρόγραμμα. Έκπληξη επίσης είναι ότι δύο από αυτά είναι γυναίκες οπότε δεν αποκλείεται η Έλενα Παπαρίζου να μην είναι η μοναδική γυναίκα στον καινούργιο κύκλο του VOICE που άλλωστε θα έχει κι άλλες εκπλήξεις και αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους.

Οι τελικές αποφάσεις της διοίκησης του ΣΚΑΪ θα ληφθούν έως την ερχόμενη Δευτέρα καθώς θα έρθουν στη χώρα μας τα στελέχη της τούρκικης εταιρείας παραγωγής, της Acun Medya, οπότε πρέπει να έχει «κλειδώσει» το πρόσωπο που θα το παρουσιάσει.

Άλλωστε στα μέσα του μήνα είναι προγραμματισμένο οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας να καθίσουν στις καρέκλες τους για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ο καινούργιος κύκλος του VOICE αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές του επόμενου μήνα και να προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις