Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ρίχνουν τίτλους τέλους

Ρίχνουν τίτλους τέλους

Άνοιξαν το τηλεοπτικό σπιτικό τους αλλά δεν έγινε… κοσμοσυρροή, με αποτέλεσμα να σημειώνουν χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Αναμενόμενο λοιπόν που στο MEGA αποφάσισαν να ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους και η εκπομπή να μην επιστρέψει στον αέρα μετά το Πάσχα.

Ο λόγος για την εκπομπή Roomies που παρουσιάζουν τα σαββατοκύριακα στο MEGA η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαρία Σολωμού.

Οι τρεις τους λοιπόν για τις ανάγκες της εκπομπής συγκατοίκησαν ανοίγοντας το τηλεοπτικό σπίτι τους σε φίλους, ενώ όμως δεν πέρασαν το… κατώφλι του πολλοί τηλεθεατές. Από τη μία η ασυντόνιστη… έως και χαοτική πολλές φορές συζήτηση που είχαν τόσο μεταξύ τους, όσο και με τους καλεσμένους τους, αλλά και η λόγω της πανδημίας περιορισμένη θεματολογία είναι μερικές από τις αιτίες που η εκπομπή δεν κέρδισε τους τηλεθεατές. 

Έτσι λοιπόν αφού το τηλεοπτικό κοινό δεν τις υποδέχτηκε… μετά βαΐων και κλάδων, αποφασίστηκε την ερχόμενη Κυριακή, την Κυριακή των Βαΐων, η Roomies να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους και να περάσει στο χρονοντούλαπο της τηλεοπτικής ιστορίας, μαζί με πολλές ακόμα εκπομπές που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα… δεν βρήκαν θερμή ανταπόκριση από τους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις