Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…! Έρχεται στο ΟΡΕΝ

Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…! Έρχεται στο ΟΡΕΝ

Έκλεισε και ετοιμάζεται με σκοπό μέσα στις αρχές του επόμενου μήνα οι κάμερες να πιάσουν δουλειά. Άλλωστε οι συντελεστές μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες προϊδεάζουν για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με σκοπό να το απολαύσουν οι Έλληνες τηλεθεατές όπως έχει γίνει σε πολλές χώρες που έχει προβληθεί.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr το ΟΡΕΝ εξασφάλισε για την επόμενη σεζόν τα δικαιώματα της σειράς Life Isn’t Everything που «γεννήθηκε» στο Ισραήλ και συνεχίζει για ένατη σεζόν να κερδίζει τους τηλεθεατές με την ιδιαίτερη «ματιά» της.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο τίτλος της στη χώρα μας θα είναι «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…!» και πρόκειται για μία πολύ σύγχρονη κωμική σειρά όπου στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκονται ο Παύλος και η Δάφνη, ένα αχώριστο, ερωτευμένο αλλά και εκρηκτικό ζευγάρι, που προσπαθούν να γίνουν «σωστοί ενήλικες», ακολουθώντας τα πρότυπα… και στερεότυπα! Οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους, οι συνάδελφοι και τα αφεντικά τους, τους δημιουργούν συνεχώς μπερδέματα με τους ήρωες να αντιλαμβάνονται πως ίσως δεν χρειάζεται να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά! Μία πολύ σύγχρονη, κωμική και «κυνική» ματιά σε ένα ευφάνταστο σενάριο που την απόδοση και διασκευή του στη χώρα μας έχουν αναλάβει ο Αντώνης Ανδρής, μαζί με τη Ρένα Ρίγγα, τη Μαργαρίτα Γερογιάννη και μια ευρύτερη συγγραφική ομάδα.

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα υπογράφει η Μαρία Λάφη και τους ρόλους του Παύλου και της Δάφνης θα ερμηνεύσουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη, ενώ πρωταγωνιστούν ακόμα και οι: Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, αλλά και η Άννα Αδριανού!

Η καινούργια σειρά «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά…!» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο ΟΡΕΝ την καινούργια σεζόν με σκοπό δύο φορές τη βδομάδα να κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις