Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σασμός: Συγκρούσεις και αποκαλύψεις

Σασμός: Συγκρούσεις και αποκαλύψεις

Ξετυλίγεται από τη μία και μπερδεύεται από την άλλη. Το ερωτικό γαϊτανάκι περιπλέκεται όλο και περισσότερο γύρω από τους ήρωες της καθημερινής σειράς του ALPHA οδηγώντας τους σε συγκρούσεις, αλλά και συμμαχίες χωρίς κανείς να γνωρίζει τι θα γίνει όταν όλα θα βγουν στο φως.

Στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού ο Νικηφόρος και η Τζένη κάνουν για πρώτη φορά έρωτα, ενώ η σχέση Πέτρου και Μαίρης μοιάζει σιγά- σιγά να φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε μια απρόσμενη «κόντρα» στο δρόμο με τη μηχανή θα οδηγήσει τον Πέτρο σε άλλα, πιο συναρπαστικά, ερωτικά μονοπάτια…! Μια τυχαία βαρκάδα με τον Αντώνη από την άλλη, θα φέρει τον Μανόλη ένα βήμα πιο κοντά στο να ομολογήσει στην αστυνομία τι είδε την ημέρα του φονικού. Κάνοντας, ωστόσο, βόλτα με το σκύλο του  πέφτει επάνω σε ένα φιλί μεταξύ Μαθιού και της Βασιλικής και παγώνει!….

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Στέλλας αναστατώνουν την Καλλιόπη που αναλαμβάνει αμέσως δράση! Η πρώτη της κρούση στον Αστέρη τους οδηγεί σε σύγκρουση, αλλά ούτε κι ο Μαθιός δείχνει να συμμερίζεται την πρόθεσή της να παρέμβουν. Έτσι καταλήγει στον Τάσο και τη Σοφία που ακούνε τα σχέδιά της να φέρουν ξανά τα παιδιά τους κοντά με αμηχανία. 

Η συνέχεια στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA, στις 9, με τους ήρωες του Σασμού να ερωτεύονται αλλά και να συγκρούονται…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις