Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα άδυτα της Φάρμας – Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα

Στα άδυτα της Φάρμας – Ο ρόλος του Γιώργου Λιάγκα

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες του ριάλιτι που θα βγει από τον Όμιλο του ΑΝΤ1, αφού ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η «Φάρμα» θα ανοίξει τις πόρτες της μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 ή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV.

Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες οι τεχνικές εργασίες προχωρούν με σκοπό το αργότερο μέσα στον Μάρτιο η «Φάρμα» να υποδεχτεί τους τηλεθεατές αλλά και τους 16 διαγωνιζόμενους.

Οι εγκαταστάσεις της «Φάρμας» απλώνονται σε 23 στρέμματα και στους χώρους όπου θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι δεν θα υπάρχει… εννοείται… ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό και άλλες τέτοιες «πολυτέλειες»! Αντίθετα θα υπάρχει ένα μποστάνι που θα πρέπει να καλλιεργήσουν καθώς και ένας στάβλος με ζώα που θα πρέπει να περιποιούνται για να τους το… ανταποδώσουν.

Για τις ανάγκες μάλιστα, ή για να το πω πιο σωστά, για τον έλεγχο πως όλα θα γίνονται όπως πρέπει, ανάμεσα στο προσωπικό θα υπάρχει κτηνίατρος, αλλά και γεωπόνος. Αυτοί βέβαια, όπως και το υπόλοιπο προσωπικό, δεν θα έχουν άμεση σχέση με τους διαγωνιζόμενους.

Αυτός που θα είναι κοντά τους θα είναι ο «Επιστάτης» που θα τους αναθέτει κάθε εβδομάδα μία αποστολή, την οποία θα πρέπει να φέρουν σε πέρας για να  ανταμείβονται με αντίστοιχο έπαθλο, ενώ κάθε εβδομάδα μέσα από διαδικασία θα αναδεικνύεται ο «Αγρότης της Εβδομάδας» αλλά και αυτός που θα αποχωρεί.

Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε δύο ομάδες και ανάμεσά τους θα υπάρχουν και κάποιοι… διάσημοι, καθώς θα έχει πιο… τηλεοπτικό ενδιαφέρον να βλέπουμε κάποιον… σελέμπριτι να αρμέγει, να βόσκει και να… τσαπανίζει. Επίσης θα υπάρχει και ένας αχυρώνας, γύρω στα 600 τμ που θα χρησιμοποιείται σε δοκιμασίες και αγωνίσματα.

Τώρα, όσον αφορά την παρουσίαση της «Φάρμας» πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, ενώ μετά την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και με τη φράση στην ανακοίνωση που τον θέλει «σε μια διευρυμένη συνεργασία που θα περιλαμβάνει project του σταθμού» ξεκίνησαν οι φήμες πως αυτός θα υποδεχτεί τους διαγωνιζόμενους αλλά και τους τηλεθεατές στο ριάλιτι. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου… τουλάχιστον προς το παρόν… δεν υπάρχει καμία τέτοια σκέψη στο μυαλό των στελεχών του ΑΝΤ1, γνωρίζοντας βέβαια πως ο Λιάγκας δεν είναι και ο… ιδανικός για τέτοιου είδους παρουσίαση.

Επίσης… και ξανά «τουλάχιστον προς το παρόν»… δεν παίζει ούτε το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πολύ κοντά στην παρουσίαση είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ μιλά με τον ΑΝΤ1… αλλά και με τον ALPHA… και προς το παρόν δεν έχει δώσει οριστική απόφαση! Βέβαια σε περίπτωση που ο πρώην παρουσιαστής του Survivor αρνηθεί την πρόταση του ΑΝΤ1 τότε… όλα μπορούν να παιχτούν.

Πάντως και ο ΑΝΤ1 αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχουν επιθυμία να αναλάβει τη «Φάρμα» αλλά στην τηλεόραση έχουμε δει πολλές… εκπλήξεις και ανατροπές! Όπως το να επιστρέφει κάποιος σε εκπομπή και ζώνη προγράμματος για την οποία μέχρι πρότινος… διερρήγνυε τα ιμάτιά του… πως δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση…! Άλλωστε η Φάρμα και το Κάρμα… διαφέρουν σε ένα μόνο γράμμα…! Και κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει… και τι θα αναγκαστεί να κάνει… αφού η επιβίωση δεν είναι θέμα μόνο για τα τηλεοπτικά ριάλιτι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις