Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα πόδια της Μενεγάκη

Στα πόδια της Μενεγάκη

Τέλος της φετινής σεζόν και τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών συζητούν… μελετούν… αποφασίζουν… απορρίπτουν… ξανασυζητούν… ξαναμελετούν… και ξανά ξανά ξανά… από την αρχή… για το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν.

Είθισται εδώ και… αρκετά χρόνια, αυτή την περίοδο να υπάρχουν δημοσιεύματα, φήμες και σενάρια για το «επόμενο βήμα της Ελένης Μενεγάκη»! Ιδιαίτερα μετά την… όχι και τόσο θετική πορεία της «Ελένης» της στους πίνακες τηλεθέασης όλο και πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια να κάνει… και κάτι βραδινό. Η αλήθεια είναι ότι αυτός είναι… διακαής πόθος των στελεχών του ALPHA τα τελευταία… δέκα χρόνια και κάθε χρόνο τέτοια εποχή… της προτείνουν… τα ακούει… τα συζητάει… και αρνείται! Αλλά για να λέμε και της παρουσιάστριας το δίκιο, οι προτάσεις που της έχουν κάνει είναι από βραδινά show και talent show μέχρι… εκπομπές σχέσεων, όπως για παράδειγμα το ριάλιτι «Το καλύτερο ζευγάρι» που πρόβαλε (με… επιτυχία δεν το λες!) πριν από χρόνια το κανάλι της Κάντζας και που σοφά ποιώντας η Μενεγάκη απέφυγε να κάνει. Τώρα λοιπόν τον τελευταίο μήνα τα στελέχη του ALPHA τηρώντας την… παράδοση… ετοιμάζουν… μελετούν… ξαναμελετούν projects για την παρουσιάστρια που μπορεί με τη μεσημεριανή εκπομπή της να μην τρελαίνει τα μηχανάκια τηλεθέασης αλλά παραμένει από τα πιο δυνατά «brand name» της αγοράς.

Μέσα στον επόμενο μήνα πάντως θα συγκεντρώσουν τις… δύο… τρεις… προτάσεις και θα τις ρίξουν στα… πόδια της «ωραίας Ελένης» πιστεύοντας ότι δεν θα τις… κλωτσήσει ξανά, όπως έχει –δικαιολογημένα για ορισμένες- κάνει στο παρελθόν. Σύμφωνα πάντως με έγκυρες πληροφορίες μου μία από τις προτάσεις είναι… ενδιαφέρουσα και έρχεται από το εξωτερικό με… αρκετές όμως αλλαγές στο πρωτότυπο.  Πάντως ίσως κι η ίδια έχει συνειδητοποιήσει ότι για να συνεχίσει να περπατά στο τηλεοπτικό τοπίο και να έχει… κάποιους να την βλέπουν είτε πρέπει να διορθώσει τη μεσημεριανή εκπομπή της… ή να βηματίσει σε άλλο πρόγραμμα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις