Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο 1.117.000 ευρώ οι επενδύσεις στο Dragon’s Den – Πόσα έδωσε ο κάθε Dragon

Στο 1.117.000 ευρώ οι επενδύσεις στο Dragon’s Den – Πόσα έδωσε ο κάθε Dragon

Τίτλους τέλους έριξε το ριάλιτι στον ΑΝΤ1 με επιχειρηματίες να έχουν βρεθεί μπροστά στους Dragons προσπαθώντας να τους πείσουν για τα οφέλη της επένδυσής τους στα σχέδιά τους.

Στον πρώτο κύκλο του Dragon’s Den στη χώρα μας ο πιο… γενναιόδωρος Dragon αποδείχτηκε η Μαρία Χατζηστεφανή που επένδυσε σε 5 επιχειρήσεις καταβάλλοντας 325.000 ευρώ συνολικά, ενώ αυτός που πείστηκε λιγότερο φαίνεται πως είναι ο Χάρης Βαφειάς που επένδυσε 85.000 ευρώ σε 4 επιχειρήσεις.

Επίσης, ο Λέων Γιοχάη επένδυσε στις περισσότερες επιχειρήσεις, δίνοντας 366.000 ευρώ σε 9 επιχειρήσεις, όπως και ο Πολ Ευμορφίδης καταβάλλοντας όμως, 228.000 ευρώ, ενώ η Λιλή Περγαντά μπήκε μέτοχος σε 5 επιχειρήσεις με 112.000 ευρώ συνολικά. Έτσι λοιπόν οι συνολικές επενδύσεις στο Dragon’s Den ήταν 1.117.000 ευρώ.

Ενώ λοιπόν η διοίκηση του ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει ήδη να επενδύσει σε έναν ακόμα κύκλο του Dragon’s Den, απομένει να απαντήσουν οι Dragons αν θα συμμετάσχουν ξανά στο ριάλιτι, αφού πρέπει να έχουν αποφασίσει πως θα πρέπει να καταβάλουν κι άλλα χρήματα από τα προσωπικά τους κεφάλαια.

Βέβαια ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους για να βρεθούν σε θέση Dragon, προϊδεάζει πως θα υπάρξει τουλάχιστον… μία αλλαγή σε αυτούς που θα βρεθούν στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιχειρήσεων που προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις