Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνεργασία Tanweer Productions και Mad Media Group για παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου

Συνεργασία Tanweer Productions και Mad Media Group για παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου

Τη συνεργασία τους με στόχο την ανάπτυξη και παραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου στην εγχώρια αγορά ανακοινώνουν οι εταιρείες Tanweer Productions και Mad Media Group.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τη συνεργασία: «Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο εταιρείες, Tanweer Productions και Mad Media Group, με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία, ενώνουν τις δυνάμεις τους κι ανοίγουν νέους δρόμους στην ψυχαγωγία και την οπτικοακουστική παραγωγή.

Η Tanweer Productions, μέλος του Tanweer Group με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο, Μέση Ανατολή, Ινδία και Τουρκία, είναι μια ελληνική εταιρεία με σημαντική παρουσία στην εγχώρια και διεθνή οπτικοακουστική αγορά ως Παραγωγός, Συμπαραγωγός και Διανομέας τόσο κινηματογραφικών ταινιών όσο και τηλεοπτικών σειρών και ντοκιμαντέρ. Μερικά από αυτά είναι: Το τελευταίο σημείωμα, Σμύρνη μου αγαπημένη, Ευτυχία, Τα καλύτερα μας χρόνια, 42οC, 17 κλωστές καθώς και την πρόσφατη συμμετοχή της στη διεθνή συμπαραγωγή της τηλεοπτικής σειράς So long Marianne.

Το Mad Media Group, αποτελεί τον μεγαλύτερο οργανισμό Music & Media Services στην Ελλάδα. Λειτουργεί το Mad TV, θεματικά κανάλια σε συνδρομητικές πλατφόρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Mad Greekζ, Mad Viral κτλ.), ραδιοφωνικούς σταθμούς και streaming μέσα (Mad Radio 106.2, MadWorld radio, MadinMedia κτλ.). Διοργανώνει μεγάλα events και εταιρικές εκδηλώσεις (Mad Video Music Awards, MadWalk, Ημέρα Θετικής Ενέργειας, κτλ.). Εκτελεί παραγωγές περιεχομένου για τηλεοπτικούς σταθμούς και συνδρομητικές πλατφόρμες. Διαχειρίζεται και δημιουργεί υπηρεσίες και περιεχόμενο για websites και πλατφόρμες social media (YouTube, TikTok, Instagram κτλ.).

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, η νέα συνεργασία, στρατηγικού χαρακτήρα, μεταξύ Tanweer Productions και Mad Media Group φιλοδοξεί να φέρει «φρέσκο» αέρα στον τομέα της ψυχαγωγίας με πρωτότυπα projects και δημιουργικό περιεχόμενο».

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις