Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η τελική λίστα του «Dancing with the stars»

Dancing with the stars

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο σπάζοντας τα… ρεκόρ του εγχώριου τηλεοπτικού τοπίου. Ο λόγος για το «Dancing with the stars» που αξίζει να αναφέρω ότι είναι το μοναδικό talent show που θα προβληθεί στη χώρα μας για 6η φορά.

Και όπως φαίνεται στο κανάλι του Αμαρουσίου ποντάρουν πολύ σε αυτό με σκοπό να περάσουν οι τηλεθεατές καλά, αλλά και να συγκεντρωθούν χρήματα για το «Make A Wish» Ελλάδος, αφού στον καινούργιο κύκλο υπάρχουν αρκετά πρόσωπα-έκπληξη.

Χθες λοιπόν πρώτα από το Newsit δημοσιοποιήσαμε τους περισσότερους από τους διαγωνιζόμενους του 6ου κύκλου ενώ απέμεναν κάποιες οριστικές διευκρινήσεις με ορισμένα ακόμα πρόσωπα για να συμπληρωθεί η 16άδα.

Όλα λοιπόν πήγαν καλά και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην πίστα του Dancing with the stars» θα βρεθούν με αλφαβητική σειρά, οι:

-Διονύσης Αλέρτας, pastry shef

-Άνθιμος Ανανιάδης, ηθοποιός

-Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ηθοποιός

-Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δημοσιογράφος

-Αντώνης Βλοντάκης, ολυμπιονίκης πόλο

-Αλμπέρτο Εσκενάζυ, ηθοποιός

-Μαρία Καλάβρια, πρώην μοντέλο

-Βίκυ Κάβουρα, ηθοποιός

-Βαγγέλης Κακουριώτης, τραγουδιστής

-Μαρία Κορινθίου, ηθοποιός

-Μυριέλλα Κουρεντή, ηθοποιός

-Χριστίνα Λαμπίρη, δημοσιογράφος

-Δωροθέα Μερκούρη, ηθοποιός

-Άννη Πανταζή, ολυμπιονίκης ρυθμικής γυμναστικής

-Κώστας Τσουρός- δημοσιογράφος

-Μιχάλης Σεΐτης, αθλητής του στίβου

Αυτοί λοιπόν είναι οι επτά άνδρες και οι εννέα γυναίκες που θα διαγωνιστούν στον 6ο κύκλο του talent show. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου την ερχόμενη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συνάντηση όλων για να γνωρίσουν τους χορευτές –δασκάλους τους ώστε αμέσως να ξεκινήσουν πρόβες αφού την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου που θα κάνει πρεμιέρα πρέπει να αποδείξουν τις χορευτικές ικανότητές τους…!

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις