Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι “παγώνει” στην ΑΝΤ1

Τι “παγώνει” στην ΑΝΤ1

Ανακατατάξεις για το κανάλι του Αμαρουσίου που με το ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς σημειώνει… έξοδο τηλεθεατών από τη συχνότητά του.

Αν και στην αρχή της σεζόν ο ΑΝΤ1 βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης το «πάγωμα» στις καινούργιες παραγωγές που ετοίμαζε αποδείχτηκε λανθασμένη απόφαση δίνοντας μάλιστα την εντύπωση ότι ξαφνικά… σήκωσε «λευκή σημαία»!

Το τι θα κάνει τους επόμενους μήνες ο σταθμός στη «μάχη» της τηλεθέασης ουδείς μπορεί να προβλέψει αφού πρέπει να πείσει τους τηλεθεατές να επιστρέψουν στη συχνότητά του ώστε να μην συνεχίσει την… κατρακύλα, όπως τον περασμένο μήνα, τον Μάρτιο, που βρέθηκε στην τέταρτη θέση της κατάταξης.

Μετά το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Λάτσιο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 ανέλαβε ο Τζώρτζης Ποφάντης ο οποίος καταφέρνει μέχρι τώρα να κρατά εκτός… ψυγείου δύο από τα καινούργια προγράμματα, το «The Wall» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «Game of love» με τον Χάρη Χριστόπουλο.

Ιδιαίτερα το δεύτερο, το dating show, τους τελευταίους μήνες… μπανοβγαίνει στο «ψυγείο», αλλά τώρα φαίνεται ότι είναι οριστικό ότι θα περάσουν στο στάδιο της παραγωγής. Ωστόσο από τις αποφάσεις που είχαν λάβει τον προηγούμενο μήνα φαίνεται θα προχωρήσουν σε μία ακόμα αλλαγή βάζοντας στο «ψυγείο» το καθημερινό dating show που ετοίμαζαν, το «Love is calling». Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά το Πάσχα αλλά όπως φαίνεται μάλλον θα αναβληθεί για… next year, παρά τις… τούρκικες παρεμβάσεις στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Βέβαια μέχρι να βγουν στον αέρα και τα άλλα δύο, το «The Wall» και το «Game of love», τίποτα δεν είναι σίγουρο καθώς φέτος στο κανάλι του Αμαρουσίου τη μία μέρα… πήζουν στα Excel του προγραμματισμού, των ιδεών, του κόστους και την άλλη… τα παγώνουν με αποτέλεσμα οι τηλεθεάσεις τους να έχουν αγγίξει… πολικές θερμοκρασίες!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις