Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το OPEN θα αργήσει μία βδομάδα – Αναβολή στην πρεμιέρα

Το OPEN θα αργήσει μία βδομάδα – Αναβολή στην πρεμιέρα

Μία ακόμα αναβολή στα αρχικά σχέδιά τους αναγκάζονται να κάνουν τα στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Αυτές τις μέρες, έως το τέλος του μήνα, ολοκληρώνεται η μεταφορά όλου του μηχανισμού από τα Μελίσσια στις καινούργιες εγκαταστάσεις του, στην Παιανία. Κι ενώ η μετακόμιση είναι εντός προγράμματος λόγω άλλων προβλημάτων θα καθυστερήσει το άνοιγμα του OPEN. Αν και το κανάλι ήταν να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου τελικά το επίσημο άνοιγμά του στο τηλεοπτικό κοινό θα γίνει μία βδομάδα μετά, τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου, αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως δεν υπάρξει και νέα αναβολή.

Έτσι το OPEN θα αργήσει μία βδομάδα, αλλά όχι λόγω… αγάπης, αφού φαίνεται ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός σε πολύ… υψηλά κλιμάκια. Το πάγωμα αυτό αποφασίστηκε και γιατί υπάρχουν ακόμα ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή αλλά και σε πρόγραμμα καθώς ανώτατοι αξιωματούχοι του σταθμού είναι προβληματισμένοι με επιλογές που έχουν γίνει και με τη… μορφή που πάει να πάρει το OPEN.

Όπως λέγεται λοιπόν εκτός από τους «λόγους ανωτέρας βίας» υπάρχουν και λόγοι… κατώτερου αποτελέσματος. Οι ίδιες μάλιστα αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι οι ανώτατοι αξιωματούχοι της εταιρείας έχουν εκφράσει αντιρρήσεις με ορισμένα από τα προγράμματα του OPEN, υποστηρίζοντας πως δεν μπορεί το πρόγραμμα να στηριχθεί μόνο στην τυπολογία της μυθοπλασίας, που φαίνεται ότι έχει κερδίσει τα περισσότερα θετικά σχόλια.

Έτσι λοιπόν εκτός από το χρόνο που δόθηκε για να καλυφθούν πάγιες τεχνικές ανάγκες του σταθμού η παράταση θα χρησιμεύσει και για καλύτερο στήσιμο προγραμμάτων που αν τελικά δεν γίνει μπορεί μετά από το «πάγωμα» να καταλήξουν στο ράφι και όχι στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις