Παρασκευή, 24 Μαΐ
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το τελευταίο VINYΛΙΟ της χρονιάς στρώνει την πίστα

Το τελευταίο VINYΛΙΟ της χρονιάς στρώνει την πίστα

Ετοιμαστείτε να βρεθείτε πρώτο τραπέζι πίστα στα «πολιτιστικά κέντρα» που το λουλουδικό, αλλά όχι μόνο, έρεε άφθονο.

Απόψε, στις 8, το VINYΛΙΟ θα αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, δίνοντάς τους ραντεβού στον ΑΝΤ1 τη νέα χρονιά. Για το τελευταίο VINYΛΙΟ της χρονιάς ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ετοιμάζουν ένα μουσικό… κι όχι μόνο… φλασμπακ στις λαϊκές πίστες των 80s και των 90s, μέσα από τα «πολιτιστικά κέντρα» εκείνων των χρόνων, που ευτυχώς ή δυστυχώς πέρασαν ανεπιστρεπτί!

Παλιές, μεγάλες και μικρές πίστες, οι μαρκίζες, οι συνεργασίες κορυφής, τα λουλούδια, τα ποτά και τα ξενύχτια, έρχονται να πρωταγωνιστήσουν και να μας γεμίσουν μνήμες από τη νυχτερινή διασκέδαση μιας άλλης εποχής.

Χθες μάλιστα η θεσσαλονικιώτικη παρέα ολοκλήρωσε και την τελευταία Ράδιο Αρβύλα της χρονιάς, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τα μέσα Ιανουαρίου. Κι όπως φαίνεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen… θα λείψουν σε πολλούς, αφού από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 17 Νοεμβρίου, η Ράδιο Αρβύλα είχε καθημερινά κατά μέσο όρο 1.283.375 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’, ενώ σημείωσε τον υψηλότερο -σε σχέση με τον ανταγωνισμό- μέσο όρο στο δυναμικό κοινό, καταγράφοντας 21,1%.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις