Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τσίμπησε… από τις «Μέλισσες»

Τσίμπησε… από τις «Μέλισσες»

Με το δεξί ξεκίνησε η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο εκμεταλλευόμενος τη σειρά που δικαιολογημένα φέτος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και την τηλεθέαση .

Αν και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΑΝΤ1 ποδαρικό στο «The 2Night Show» θα έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια τελικά… ορθά μονταρισμένα η εκπομπή έβγαλε πρώτη τη Μαρία Κίτσου. Έτσι εκτός από το υψηλό lead in που πήρε ο Άρνι από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» οι τηλεθεατές παρέμειναν για να παρακολουθήσουν και τη συνέντευξη της ηθοποιού που έχει δικαιολογημένα κερδίσει πολύ θετικές κριτικές.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν η πρεμιέρα ενισχυμένη από το διπλό… τσίμπημα των «Μελισσών» να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις με 28,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 25,9% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια να αναφέρω ότι οι «Άγριες Μέλισσες» σημείωσαν 33,3% στο γενικό σύνολο και 31,4% % στο δυναμικό κοινό.

Έτσι για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται η δυναμική του lead in, τι παίρνει δηλαδή το κάθε είδος προγράμματος από το προηγούμενο, κάτι που ορισμένοι… απαξιώνουν, υποστηρίζοντας πως… τα καταφέρνουν μόνοι τους όταν φέρνουν υψηλά νούμερα, αλλά πάντα «κάποιος άλλος φταίει» όταν η εκπομπή τους… δεν τσιμπάει νούμερα τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις