Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βόμβα από τον ΣΚΑΪ για «Ράδιο Αρβύλα»

Βόμβα από τον ΣΚΑΪ για «Ράδιο Αρβύλα»

Μετά το πολύκροτο διαζύγιο ένας γάμος-βόμβα. Αν και οι μνηστήρες ήταν πολλοί, σχεδόν όλοι, τελικά το πάντρεμα έγινε με το κανάλι του Φαλήρου.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr μπορεί ο ΣΚΑΪ αυτή την ώρα να προβάλλει τον τελικό του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά εκτός από την ανάδειξη του νικητή στο talent show αποφάσισε να αναδείξει και το deal που έκανε κερδίζοντας όλους τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η «Ράδιο Αρβύλα» θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μετά την αποχώρηση της εκπομπής από τον ΑΝΤ1 όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί ήθελαν να αποκτήσουν την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, αλλά τελικά η συμφωνία έκλεισε με τον ΣΚΑΪ που πριν από λίγο, στο διαφημιστικό διάλειμμα αποκάλυψε τη συνεργασία κλείνοντας… πονηρά το μάτι στους τηλεθεατές!

Όπως φαίνεται λοιπόν με το συγκεκριμένο τρέιλερ «ντυμένο» με το γνώριμο μουσικό σήμα της σατυρικής εκπομπής είναι πλέον οριστικό ότι σύντομα… πολύ σύντομα η θεσσαλονικιώτικη παρέα θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο και οι τηλεθεατές θα απολαύσουν τη «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το «Βινύλιο» στη συχνότητα του καινούργιου τηλεοπτικού «σπιτιού» τους… !

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις