Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Χαμός με τη «Φάρμα»

Χαμός με τη «Φάρμα»

Επιστρέφει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο σκοπεύοντας να δοκιμάσει τα όρια των διαγωνιζομένων… ελπίζοντας ότι θα το επιλέξουν οι τηλεθεατές. Μέσα στην καινούργια χρονιά… και με σκοπό αυτή τη σεζόν… η «Φάρμα» θα ανοίξει τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους παίκτες που όπως φαίνεται… θα δώσουν σκληρή μάχη για να πάρουν το εισιτήριο.

 

Αν και ακόμα στον Όμιλο ΑΝΤ1 δεν έχουν αποφασίσει οριστικά πού θα ενταχθεί το ριάλιτι επιβίωσης, δηλαδή αν θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 ή το ψυχαγωγικό «αδελφό» κανάλι του, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, η προετοιμασία για τη «Φάρμα» προχωρά κανονικά και με… χαμόγελα αισιοδοξίας.

Ο λόγος ότι μέχρι τώρα γίνεται… χαμός με τις δηλώσεις συμμετοχών, με τον αριθμό, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου να είναι κοντά στις τέσσερις χιλιάδες αποδεικνύοντας πως είναι πάρα πολλοί αυτοί που θέλουν να ζήσουν «μακριά από τον πολιτισμό και να επιβιώσουν στις πιο σκληρές συνθήκες, δοκιμάζοντας τα όριά τους», όπως λένε στο τρέιλερ συμμετοχών.

Έτσι λοιπόν, στον όμιλο του :Αμαρουσίου σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αναμένεται να αποφασίσουν  στα μέσα του επόμενου μήνα πού θα… στήσουν τη «Φάρμα» τους, σε ΑΝΤ1 ή ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, με σκοπό… προς το παρόν… το ριάλιτι επιβίωσης να βγει στον αέρα λίγο πριν το Πάσχα, ελπίζοντας πως θα γίνει ο ίδιος… χαμούλης και με τους τηλεθεατές… και θα μπουν να το παρακολουθήσουν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις