Πολιτική

Νέες θέσεις εργασίας! Την παραγωγή προϊόντων της στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Unilever

Μετά τη συμφωνία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την COSCO και τη Hewlett-Packard, μια νέα επενδυτική πρωτοβουλία, αυτή τη φορά από τη Unilever ήρθε να φέρει «χαμόγελο» στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Unilever στο πρωθυπουργικό γραφείο και επισημοποίησαν την συμφωνία με την πολυεθνική εταιρεία Unilever να αρχίσει την παραγωγή των προϊόντων της στην Ελλάδα, δημιουργώντας έτσι νέες θέσεις εργασίας.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Χατζηδάκης έκανε λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και τόνισε πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει ανάλογες προσπάθειες με στόχο την ανάπτυξη.

Στις 27 Νοεμβρίου ο κ. Σαμαράς μεταβαίνει στο Κατάρ, ενώ, ήδη, από το Μέγαρο Μαξίμου προγραμματίζουν ταξίδια σε Κίνα και Ρωσία με στόχο την προσέλκυση επενδυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμφωνία – μαμούθ για την Ελλάδα! Τα προϊόντα της Hewlett Packard θα φτάνουν στην Ευρώπη μέσω της Cosco από τον Πειραιά και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

 

Θέλουν και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι Κινέζοι – Τι δείχνει το super deal του Πειραιά

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχθηκαν» Χατζηδάκης – Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Βοσκάγατε τα πρόβατα κάπου παραπέρα;» -«Με την ακροδεξιά ρητορεία σας διχάζετε»
Ο Κωστής Χατζηδάκης απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αναγνώρισε «τίμια και ειλικρινά» ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ «δεν τα καταφέραμε»
Νίκος Ανδρουλάκης και Κωστής Χατζηδάκης
Σωκράτης Φάμελλος: «Αναξιόπιστος και απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός» – Οι νέες αρμοδιότητες των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ουσιαστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης, σε αντίθεση τόσο με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και με άλλα δήθεν αντισυστημικά κόμματα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει – Μόνη λύση η σύσταση προανακριτικής
«Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών. Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει»
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 14